Futbolcular Başkanı Yalanladı - Son Dakika
Spor

Futbolcular Başkanı Yalanladı

Futbolcular Başkanı Yalanladı

Samsunsporlu futbolcular, başkan Mehmet Pank’ın söylemlerine cevap olarak yaptıkları ortak yazılı açıklamada, "’Salı günü idmana çıkıldı’ iddiası doğru değildir.

26.11.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunsporlu futbolcular, başkan Mehmet Pank'ın söylemlerine cevap olarak yaptıkları ortak yazılı açıklamada, "'Salı günü idmana çıkıldı' iddiası doğru değildir. Başkan Mehmet Pank'ın resmi sitemizden yaptığı ilk açıklama tamamen gerçek dışıdır" dedi.

Samsunspor'da paralarını alamadıkları gerekçesiyle Pazartesi ve Salı günü idmana çıkmayan futbolcular, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın yönetiminde bir çalışma yaptılar. İdman öncesi toplu halde fotoğraf çektirerek yazılı bir açıklama yapan ve yönetime cevap veren futbolcular, "Son günlerde yaşadığımız sıkıntılardan sonra geçen hafta başlattığımız ve haklı olduğumuzu düşündüğümüz tepkiyi bu hafta Pazartesi ve Salı günü devam ettirip, bugün antrenmana çıkma kararı aldık. 'Salı günü idmana çıkıldı' iddiası doğru değildir. Sadece sakatlıktan çıkan arkadaşlarımızın rutin fitness antrenmanıdır ve kesinlikle takım halinde antrenmana çıkılması söz konusu değildir. Mehmet Pank'ın resmi sitemizden yaptığı ilk açıklama tamamen gerçek dışıdır. Biz futbolcular, bugüne kadar Samsunspor için her şeyimizi verdik. Bizlerin bu onurlu duruşunu farklı taraflara çekip bizleri suçlu çıkarmak isteyenleri kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz" denildi.

Açıklamanın ardından yapılan idman düz koşuyla başladı. Takım daha sonra 5'e 2 top kapma oynadı. İdmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. İdmana hafif sakatlığı bulunan Umar ise katılmadı.

ALTIN: "SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ"

Öte yandan, Cuma günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Bizim için çok önemli bir Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Güçlü bir kadroya sahip bir takım. Teknik direktör değişikliğinden sonra kendini toparlamış bir takım ve neticeye yansıtan bir takımla oynayacağız. Seri yakalamak istiyoruz. Seriyi aslında yakaladık ama içeride ki Şanlıurfaspor maçında bir ara verdik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u inşallah burada sahamızda ve seyircimiz önünde yenip yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Altın, futbolcular ve yönetimin açıklamalarıyla ilgili soruları ise cevapsız bıraktı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Futbolcular Başkanı Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement