Futbolculara Başkan Uysal'dan Centilmenlik Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Futbolculara Başkan Uysal'dan Centilmenlik Uyarısı

Futbolculara Başkan Uysal\'dan Centilmenlik Uyarısı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, süper amatör kümede top koşturan Belediyespor, topbaşı yaparken, Belediye Başkanı Necdet Uysal, futbolculara centilmenlik uyarısında bulundu.

05.08.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, süper amatör kümede top koşturan Belediyespor, topbaşı yaparken, Belediye Başkanı Necdet Uysal, futbolculara centilmenlik uyarısında bulundu. 8 Eylül Stadında, topbaşı yapan sporculara, 2016-2017 sezonunun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Uysal, ilçenin adını en iyi şekilde duyurmalarını istedi.

Burhaniye Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların katıldığı törende büyük coşku yaşandı. Futbolculardan, Burhaniye'ye yakışır şekilde davranmalarını isteyen Belediye Başkanı Necdet Uysal," Belediye Başkanı olarak benim temsil görevim var. Sizde, bizi temsil ederken, rakiplerinizi kırmayın. En centilmen takım olun. Futbolda ahlaklı olmak centilmen olmak demektir. Geçtiğimiz yıllarda Gönen ile istenmeyen olaylar oldu. Bu yıl böyle olaylar istemiyoruz. Biz, her zaman misafirperver olalım. Başkalarından da bunu beklemeye hakkımız olsun. Seyircinin kötü tezahürat yapmaması da sizin centilmenliğinize bağlı. Hepinize başarılar diliyorum" dedi. İyi bir kadro kurduklarını anlatan Kulüp Başkanı Cemal Akkılınç,"Bizde yeni yönetim olarak görevdeyiz. İlçemizin adını iyi duyuralım. Kazasız belasız bir sezon diliyorum. Bizim barışa ihtiyacımız var. Kazanan kim olursa tebrik edelim. Sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Başarılar diliyorum" dedi. Burhaniye Belediye Spor Murat Akın ve yardımcısı Umut Baykal öncülüğünde çalışmalarına başladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbolculara Başkan Uysal'dan Centilmenlik Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement