Futbolda Küfür ve Şiddet Sonrasında Biber Gazlı Müdahale - Son Dakika
Güncel

Futbolda Küfür ve Şiddet Sonrasında Biber Gazlı Müdahale

Futbolda Küfür ve Şiddet Sonrasında Biber Gazlı Müdahale

Kayseri’de oynana Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakasının bitişinde taraftarların küfür ederek koltukları kırması sonrasında polis ekipleri biber gazı ile müdahale etti.

08.03.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de oynana Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakasının bitişinde taraftarların küfür ederek koltukları kırması sonrasında polis ekipleri biber gazı ile müdahale etti.

Kayseri Sümer 1 Nolu Stadında BAL müsabakasında 17 puan ile 10. sırada bulunan Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor Kulübü ile 39 puan ile ikinci sırada bulunan MKE Kırıkkalespor karşılaşması 1-1 eşitlikle tamamlandı. Maç boyunca hakeme, karşı takım oyuncularına ve taraftarlarına küfür eden MKE Kırıkkalespor taraftarları, baçın bitiş düdüğü ile birbikle koltukları kırarak hem polislere hem de sahaya fırlattı.

Taraftarların taşkınlığının artması üzerine maç boyunca güvenlik önlemi alan polis, biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sırasında arbede yaşanırken, biber gazından etkilenen iki kişinin yardımına yine polis ekipleri koştu. Biber gazından etkilenenler ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, gerginlik iki takım taraftarlarının da stattan ayrılmasıyla son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Futbolda Küfür ve Şiddet Sonrasında Biber Gazlı Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement