Futbolun Kalbi Başkent'te Atacak - Son Dakika
Spor

Futbolun Kalbi Başkent'te Atacak

Futbolun Kalbi Başkent\'te Atacak

Lider Beşiktaş Düşmeme Mücadelesi Veren A.gücü ile Pazar Günü Karşılaşırken, Takipçisi Sivas İse Lig Sonuncusu Hacettepe'ye Konuk Olacak.

12.05.2009 01:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lider Beşiktaş düşmeme mücadelesi veren A.Gücü ile pazar günü karşılaşırken, takipçisi Sivas ise lig sonuncusu Hacettepe’ye konuk olacak.

2008-2009 sezonunun sonuna doğru yaklaşılırken, futbolun kalbi bu hafta Başkent’te atacak. Süper Ligde şampiyonluk kovalayan Beşiktaş ile Sivasspor, Ankara’da iki zorlu maça çıkarken, Bank Asya Birinci Ligi’nden Süper Lige terfi edecek üçüncü takım, Yenikent’te oynanacak karşılaşmalar sonunda belli olacak.

Pazar günü Beşiktaş Ankara’da

31. haftada Ankaraspor’u 4-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, hafta sonunda, kümede kalma çabası içindeki Ankaragücü’ne konuk olacak. Sarı lacivertli ekip topladığı 36 puanla 13.sırada yer alıyor. Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki mücadele pazar günü, 19 Mayıs Stadı’ndan oynanacak.

Kendi sahasındaki İstanbul Büyükşehir yenilgisi ile liderliği elinden kaçıran Sivasspor ise küme düşen Hacettepe’ye konuk olacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, Hacettepe ile cumartesi günü 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak. Sivasspor da tıpkı rakibi Beşiktaş gibi Ankara’da kamp yaparak bu zorlu maça hazırlanmayı uygun buldu.

Manisaspor ile Diyarbakırspor’un ilk iki sırayı alıp Süper Lige çıktığı, Bank Asya Birinci Ligi’nde ekstra play-off maçları 4 takımın katılımı ile Ankara’da oynanacak. 15 Mayıs Cuma günü; Boluspor- Karşıyaka, Altay- Kasımpaşa maçları yapılacak. Kazanan takımlar, 17 Mayıs pazar günü oynanacak finalde Süper Lig vizesini alacak üçüncü takım olabilmek için sahaya çıkacak. Tüm maçlar, Yenikent ASAŞ Stadı’nda oynanacak. İki sezon önce yine Ankara’da yapılan play off maçlarında Kasımpaşa, müthiş finalde Altay’ı uzatmalarda mağlup ederek, Süper Lig’e çıkmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Futbolun Kalbi Başkent'te Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement