Futbolun Sultanları Kaymakam Bedir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Futbolun Sultanları Kaymakam Bedir'i Ziyaret Etti

Futbolun Sultanları Kaymakam Bedir\'i Ziyaret Etti

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve okul sporlarının ortaklaşa düzenlediği okullar arası kız futbol grup müsabakaların da Kütahya 1. olup Kütahya’yı temsil eden grup müsabakalarını başarı ile tamamlayıp yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir’i makamında ziyaret ettiler.

28.01.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve okul sporlarının ortaklaşa düzenlediği okullar arası kız futbol grup müsabakaların da Kütahya 1. olup Kütahya'yı temsil eden grup müsabakalarını başarı ile tamamlayıp yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir'i makamında ziyaret ettiler.

Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir'i makamında Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay, Okul Müdürü Ali Dinçay ve Beden eğitimi öğretmeni Fatma Kurtoğlu ziyaret etti.

Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay, "Eğitim konusunda bizlere verdiği destekten dolayı Kaymakamımız Soner Bedir'e teşekkür ederiz." dedi.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımındaki oyuncuları tek tek tebrik eden İlçe Kaymakamı Soner Bedir, öğrencilere bu başarıların devamını getirmeleri tavsiyesinde bulunarak Pazarlar Kaymakamlık Makamı olarak her zaman eğitim, kültür ve spor faaliyetlerinin yanında olduklarını onları her zaman desteklediklerini belirtti.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımının Türkiye Şampiyonasında yarı finale çıkmalarından dolayı gururlandıklarını belirten İlçe Kaymakamı Soner Bedir, " Kız futbol takımımız Bölge müsabakalarında Kütahya'yı ve bizleri en iyi şekilde temsil ettiler. Türkiye şampiyonasında yarı finale çıkarak bizlere sevinç yaşattı. Ümit ediyorum ki yarı final müsabakalarından başarı ile çıkıp ilimizi ve bizleri Türkiye şampiyonasında finale çıkarak sevindireceklerdir. Futbolun sultanları bizlere büyük gurur yaşattılar. Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımının ziyareti bizleri sevindirdi. Kız futbol takımımıza yarı final maçlarında başarılar dilerim" dedi.(MB- EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbolun Sultanları Kaymakam Bedir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement