Futbolun Ustaları Bitlisli Gençlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Futbolun Ustaları Bitlisli Gençlerle Bir Araya Geldi

Futbolun Ustaları Bitlisli Gençlerle Bir Araya Geldi

Galatasaray’ın eski yıldızı Hasan Şaş, kulübün UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aldığı kötü sonuçlarla ilgili, sarı-kırmızılı takımın durumuna çok üzüldüğünü söyledi.

05.11.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski yıldızı Hasan Şaş, kulübün UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aldığı kötü sonuçlarla ilgili, sarı-kırmızılı takımın durumuna çok üzüldüğünü söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızları ile Buluşuyor' projesi kapsamında Bitlis'e gelen eski yıldız futbolcular Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Ogün Temizkanoğlu gençlerle bir araya geldiler.

Bitlis Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, futbolcular Bitlis'teki gençlerle bir araya geldi. Program öncesinde konuşan Tanju Çolak, Bitlis'in tarihi bir gün yaşadığını belirterek, "Bizler bu proje ile barış sürecine destek olduğumuza inanıyoruz. Halkla bir araya geliyoruz. Bu projenin içinde olmaktan dolayı çok mutluyuz. Türk futbolunun içine bizi sokmuyorlar. 16 ayrı ile 16 sporcumuzu göndereceğiz. Buradaki yetenekleri gün ışığına çıkaracağız. Türkiye Futbol Federasyonu bizim sırtımızda olsa, biz bunu çözeriz. Biz projemizi sunduk. Gerisi siyasilerde. Bitlis'te bu kadar ünlü sporcuyu bir arada görmediniz. Şimdi tesisten bahsediyorsunuz. Sosyal ağlardan ve cep telefonlarından gözünü ayırmayan bir gençlik var" dedi.

ŞAŞ: "GÖREV VERİLDİĞİNDE HAZIRIZ"

Hasan Şaş, Bitlis'in proje kapsamında 16. il olduğunu belirterek, "Burada gördüklerimizi Gençlik ve Spor Bakanımız'a anlatacağız. Buradaki yetenekli oyuncuları Antalya'da yarıştırıp, İstanbul'da yeteneklerini sergilemelerine destek olacağız. Türkiye'de çok sayıda antrenör var. Antrenörlük hak edene verilmiyor. Hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz. Daha yolun başındayız. Bize şans verildiğinde görev yapmaya da hazırız" dedi.

"GALATASARAY'IN BU DURUMUNA ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki kötü gidişatını da değerlendiren Şaş, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kötü gidişatının sebebini açıklamak da burada bize kaldı. Sistem ve formsuzluklar kötü gidişat için bir sebep. Galatasaray ne kadar kötü olursa olsun, bizim Tanju ağabey ile başlayan bir Galatasaraylılığımız var. Galatasaray'ın bu durumuna çok üzülüyorum. Galatasaray Avrupa'da ezilen değil, ezen bir kulüptür. Bu kötü zaman bir süre sonra sona erecektir. İyi yönetilmek gerekiyor. İlk tecrübem Adana Demirspor'da olmuştu. O dönemde yedek çıktığım Gençlerbirliği maçı 7-0 bitmişti. Ben orada, 'Futbol buysa ben yokum' demiştim. Kötü başladım ama iyi bitti" dedi.

Daha sonra gençlerin sorularını yanıtlayan ünlü futbolcular, Bitlis Valisi Orhan Öztürk'ü de makamında ziyaret ettiler. Vali Öztürk ile kısa bir süre sohbet eden futbolculara, ahlat bastonu ve Bitlis balı hediye edildi. Futbolcular Valilik çıkışında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ardından Bitlis çarşı merkezine geçen yıldız futbolcular, burada esnafları ziyaret etti. Sıcak karşılamadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sporcular, daha sonra 8 Ağustos Stadyumu'na geçtiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Futbolun Ustaları Bitlisli Gençlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement