Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi - Son Dakika
Yerel

Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi

Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi

Proje kapsamında Hakkari'de bulunan eski milli futbolcular, birkaç saat öncesine kadar izinsiz gösterilerin yaşandığı caddede gençlere futbol topu dağıttı.

20.08.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında Hakkari'de bulunan eski milli futbolcular, birkaç saat öncesine kadar izinsiz gösterilerin yaşandığı caddede gençlere futbol topu dağıttı.

Eski futbolcular Tanju Çolak, Hasan Vezir, Ali Gültiken, Hami Mandıralı ve Semih Yuvakuran, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi için Hakkari'ye geldi.

Lice'de dün yaşanan olaylar nedeniyle birkaç saat öncesine kadar izinsiz gösterilere sahne olan Bulvar Caddesi'ndeki bir lokantada gençlerle buluşan futbolcular, daha sonra gençlerle caddeyi gezdi.

Caddede gençlere futbol topu dağıtan futbolcular, projenin ikinci ayağı olan Hakkari'de gençlerle aynı havayı solumanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, yaptığı açıklamada, 2 saat öncesine kadar kimsenin giremediği caddede gençlerle bir araya geldiklerini vurgulayarak, futbolun evrenselliğine bir kez daha tanıklık ettiklerini ve kentte halkla kucaklaştıklarını söyledi.

Ayrışımcılık olmadan herkesi kucaklamak için Hakkari'de olduklarını anlatan Çolak, halkla iç içe sevgi, kardeşlik ve dostluk içinde bir arada olduklarını kaydetti.

Daha sonra yaya olarak valiliğe geçen futbolcular, Vali Yakup Canbolat ile bir araya geldi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement