Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi Kapsamında Halı Saha Futbol Maçı... - Son Dakika
Yerel

Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi Kapsamında Halı Saha Futbol Maçı...

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Kurtalan’da ilçe yöneticilerinden ve öğretmenlerden oluşan karma takımla maç yaptı.

23.09.2014 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Kurtalan'da ilçe yöneticilerinden ve öğretmenlerden oluşan karma takımla maç yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde yaşayan gençlerle buluşmak üzere Kurtalan ilçesine gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Vezir, Ali Gültekin ve Semih Yuvakuran, ilçedeki temaslarının ardından, bir halı sahada düzenlenen maçta Kurtalanlılar'la bir araya geldi.

Eski Milli sporcular ile Kurtalan karmasının karşılaştığı maç, takımların attığı 8'er gollerle berabere biterken, günün anısına çocuklara 500 futbol topu dağıtıldı.

Kurtalan Kaymakamlığı Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Ak Parti Siirt İl Başkanı Feyzi Sevgili, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş tarafından izlendi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' Projesi Kapsamında Halı Saha Futbol Maçı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement