Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi - Son Dakika
Yerel

Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında gençler, ülke futbolunun efsane isimleriyle Ağrı'da buluşacak.

28.10.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında gençler, ülke futbolunun efsane isimleriyle Ağrı'da buluşacak.

Proje çerçevesinde ülke futbolunun efsane isimleri Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu ve Semih Yuvakuran gibi isimler, 30-31 Ekim tarihlerinde Ağrılı gençlerle bir araya gelecek.

İlk etapta 13 şehrin gezildiği projeye, 2015 yılının mart-mayıs aylarında 15 şehirle devam edilmesi hedefleniyor. Deneyimli spor adamları, bakanlığın Doğu ve Güneydoğu'da bulunan gençlik merkezlerindeki ve KYK yurtlarındaki gençlerle buluşacak.

Paneller, soru-cevap bölümleri ve sohbet gibi farklı etkinliklerin olduğu projede, ünlü sporcular ile Ağrılı gençler arasında Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu'nda maçlar yapılacak.

Ayrıca, gençlik merkezlerinde etkinliğin yapıldığı ilin yöresel ve kültürel özelliklerine göre farklı programlar da düzenlenecek.

Gençlerin ideallerini gerçekleştirme yolunda yeni bir vizyon oluşturması, fırsat eşitliği sağlanarak bölgeler arası gelişmişlik farkı algısının azaltılması gibi hedeflerin yanı sıra spora özendirilmesi gibi amaçlar da taşıyan projenin ilk ayağı ağustos ve kasım ayları arasında gerçekleşmişti. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement