Futsal: B2-B3 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futsal: B2-B3 1. Lig

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sporculardan detay Müsabakalardan detay Federasyon Başkan Vekili Hasan Sayyıdan ile röportaj Futsal: B2-B3 1. Lig Antalya'nın Kemer ilçesindeki birinci devre müsabakalarında 8 takım mücadele ediyor Futsal B2-B3 1. Lig'de ilk devre müsabakaları Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

15.03.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sporculardan detay

Müsabakalardan detay

Federasyon Başkan Vekili Hasan Sayyıdan ile röportaj Futsal: B2-B3 1. Lig

Antalya'nın Kemer ilçesindeki birinci devre müsabakalarında 8 takım mücadele ediyor

Futsal B2-B3 1. Lig'de ilk devre müsabakaları Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu (GESF) tarafından Göynük Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyona, kısmen görme engelli sporculardan oluşan 8 takım katılıyor.

GESF Başkan Vekili Hasan Sayyıdan gazetecilere yaptığı açıklamada, bu turnuvanın ligin ilk aşaması olduğunu, ağustosta yapılacak ikinci aşamada şampiyon takımların belirleneceğini söyledi.

B2 ve B3 futsalın federasyonun 8 branşından biri olduğunu ifade eden Sayyıdan, bunun dışında bünyelerinde B1 (hiç görmeyenler) futbol, golbol, atletizm, yüzme, judo, satranç ve halter branşlarının da olduğunu anımsattı.

Sayyıdan, B1 futbol ile golbol erkekler ve kadınlarda milli takımların Türkiye'yi 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda temsil edeceğini dile getirerek, "Bu takımlarımız Avrupa şampiyonu oldu ve önemli başarılar elde etti" dedi.

Federasyon olarak elde edilen başarılarda Gençlik ve Spor Bakanlığının önemli katkılarının olduğunu anlatan Sayyıdan, organizasyonun 21 Mart Pazartesi günü sona ereceğini bildirdi.

Futsal: B2-B3 1. Lig
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futsal: B2-B3 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement