Futsal Ligi Finalleri Bursa'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Futsal Ligi Finalleri Bursa'da Başladı

Futsal Ligi Finalleri Bursa\'da Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Futsal (salon futbolu) Ligi finalleri, Bursa'da 8 takımın katılımıyla bugün başladı.

22.04.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Futsal (salon futbolu) Ligi finalleri, Bursa'da 8 takımın katılımıyla bugün başladı.

Nilüfer Spor Salonu'nda oynanan final grubunda Adana'dan Seyhan Belediyespor, İstanbul'dan İstanbul Üniversitesi ve Nişanca Kalespor, Ankara'dan Osmanlıspor, Sakarya'dan Sahil Karadenizspor, Bingöl Gençlik Spor, Samsun Yolspor, Erzurum Palandöken Belediyespor şampiyonluk olabilmek için birbirleriyle mücadele edecekler.

Eleme usulüne göre yapılacak olan finallerde birinci gün galip gelen takımlar ikinci gün yarı finalde mücadele edecek. Müsabakalar 24 Nisan Perşembe günü oynanacak olan final maçlarıyla sona erecek.

Futsal Ligi 8'li final organizasyonunda şampiyon olan takım, ülkemizi 2015-2016 sezonunda UEFA Futsal Cup'ta temsil etme hakkı kazanacak. Müsabakaları Futsal Milli Takımlar teknik direktörü Ömer Kaner, kaleci antrenörü Özden Öngün ve TFF Bursa Bölgesi Teknik Sorumlusu Sinan Bür de izledi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Futsal Ligi Finalleri Bursa'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement