Futsal Turnuvasının Birincisi Petrokimya İlkokulu - Son Dakika
Yerel

Futsal Turnuvasının Birincisi Petrokimya İlkokulu

Futsal Turnuvasının Birincisi Petrokimya İlkokulu

Aliağa ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Çapa Kolejinin ev sahipliği yaptığı ilkokullar arası Futsal Turnuvası sona erdi.

05.05.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Çapa Kolejinin ev sahipliği yaptığı ilkokullar arası Futsal Turnuvası sona erdi. Turnuvada Petrokimya İlkokulu, birinciliği elde ederek şampiyonluk kupası ile katılım belgesi ve oyuncuların tuttukları takımların formalarını almayı başardı.

Çapa Koleji Aliağa Kampüsünde düzenlenen Futsal Turnuvasında, dereceye giren okul ve öğrencilere kupa ve ödülleri düzenlenen törenle verildi. Aliağa'da 10 okulun yarıştığı ilkokullar arası futbol turnuvası finalinde Petrokimya İlkokulu ile Yenişakran Yunus Emre İlkokulu arasında oynandı. Petrokimya İlkokulu'nun 12-4 kazandığı maçta takımlar birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, minik futbolcular kendi yeteneklerini sergileyerek seyircilerden ve öğretmenlerinden büyük alkış aldı. Final maçında Yenişakran Yunus Emre İlkokulunu mağlup eden Petrokimya İlkokulu, birinciliği elde ederek şampiyonluk kupası ile katılım belgesi ve oyuncuların tuttukları takımların formalarını almayı başardı.

Futbol turnuvasında ikincilik kupasını ve katılım belgesini Yenişakran Yunus Emre İlkokulu, üçüncülük kupa ve katılım belgesi Şehit Sebahattin Karakaplan alırken, Mehmet Saka İlkokulu da dördüncü oldu. Birinciliği elde eden Petrokimya İlkokuluna kupası ve ödüllerini Çapa Eğitim Kurulu Genel Müdürü Mehmet Aydın verirken, ikinciliği elde eden Yeni Şakran Yunus Emre İlkokulu'naise Şehit Sebahattin Karakaplan Okul Müdürü Tahsin Çiftçi kupa ve ödüllerini verdi. Turnuvada üçüncü olan Sebahattin Karakaplan İlkokulu'na da Yunus Emre İlkokul Müdürü Fuat Karameşe kupa ve ödüllerini verirken, dördüncü olarak turnuvayı bitiren Mehmet Saka İlkokulu'na Çapa Aliağa ilkokul Müdürü Turan Güneri tarafından katılım başarı belgesi verdi.

Düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Çapa Aliağa İlkokulu Müdürü Turan Güner, birlikte başarmayı ve centilmenlik duygusunu öğrencilere kazandırmayı, öğrenciler arasında sevgi, saygı, dostluk, barış ve takım ruhunu yerleştirmeyi amaçladıklarını belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futsal Turnuvasının Birincisi Petrokimya İlkokulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement