G.saray'dan Tek Kurşun: 1-0 - Son Dakika
Spor

G.saray'dan Tek Kurşun: 1-0

G.saray\'dan Tek Kurşun: 1-0

Galatasaray, Brüksel'deki hazırlık maçından galip ayrıldı.

17.08.2014 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Türklerin Belçika’ya gelişinin 50. yılı etkinlikleri kapsamında bu ülkenin ikinci lig takımlarından Royal White Star Bruxelles takımı ile yaptığı dostluk maçını 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın 16. dakikasında yeni transerlerden Yasin Öztekin’in zayıf şutu kaleci Thomas tarafından kurtarıldı.

19. dakikada yine Yasin ile Burak Yılmaz’ın başlattıkları atakta Burak, ceza sahasının hemen dışında düşürüldü ancak hakem devam kararı verdi.

25. dakikada ceza sahasının hemen dışında Burak Yılmaz’ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Olcan Adın kullandı ancak top az farkla dışarı çıktı.

28. dakikada ender gelişen White Stars atağında sol çarprazdan kullanılan serbest vuruşta Musa Traore ceza sahasında müsait pozisyonda topu dışarı attı.

Maçın 40. dakikasında sağ çarprazdan Selçuk’un kullandığı serbest vuruşta ceza sahasnda boş durumda olan Melo topa dokunamadı ve önemli bir pozisyonu kaçırdı.

İlk yarının son dakikalarında bazı taraftarların meşale yakması ve bunları sahaya atması üzerine maç hakem tarafından yaklaşık 5 dakika durduruldu. Statta yapılan anons sonrası müsabakaya devam edildi.

İlk yarının son dakikasında kazanılan serbest atışta Burak’ın 30 metreden şutunda meşin yuvarlak kaleci Thomas’ın elinde kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 47. dakikada Traore ile maçın o ana kadarki en tehlikeli atağından faydalanamadı. Traore, kendi sahasından çalımlarla geldiği Galatasaray ceza sahasında Muslera ile karşı karşıya kaldı ancak Galatasaray kalecisi gole izin vermedi.

63’üncü dakikanda Olcan’ın pasında Burak Yılmaz açısını kaybetmesine rağmen sağ çarprazdan sert vurdu ancak top kalecinin kucağında kaldı.

76’ncı dakikada Burak’a yapılan faul sonrası ceza sahasının hemen dışında Olcan’ın kullandığı serbest atışta meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

80. dakikada Melo’nun pası ile ceza sahasına giren Burak, rakip kalecinin erken müdahalesi nedeni ile gol kaydedemedi.

Maçın 82. dakikasında Galatasaray 1-0 öne geçti. Sneijder’in ara pasında topla buluşan Amrabat, takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, dostluk maçında Royal White Star Bruxelles’I 1-0 mağlup etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor G.saray'dan Tek Kurşun: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement