Gaffar Okan'ın Şehit Edilişinin 14. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Gaffar Okan'ın Şehit Edilişinin 14. Yıl Dönümü

"Şehit Ali Gaffar Okkan Bir Kardeşlik Hikayesi Projesi" kapsamında Diyarbakır’daki “Ali Gaffar” isimli 102 çocuk, Hendek Belediyesi’nin misafiri olarak Sakarya'ya gelecek.

11.01.2015 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi'nin gerçekleştirdiği proje kapsamında "Ali Gaffar" isimli 102 çocuk, 24 Ocak'ta Şehit Ali Gaffar Okkan kabrinin bulunduğu Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir araya gelecek.

İlk kez 2011'de gerçekleşen ziyaretin ikincisinde Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, çocuklarla TBMM ve bakanlıkları ziyaret edecek. 24 Ocak'ta şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarı başındaki anma programına katılacak çocukların programı 26 Ocak'ta sona erecek.

İnci, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2009'da demokratik açılım kapsamında "Herkesin elini taşın altına koyması lazım" sözleri üzerine başladıkları çalışmaların bu yıl yedinci ayağını gerçekleştireceklerini belirterek, "Yürütülecek tüm sosyal sorumluluk ve gönüllülük projelerinde aktif rol almak, elimizi taşın altına koymak, ülkemiz için bir şeyler yapmak bizim için bir onurdur" ifadesini kullandı.

İnci, projenin, Türkiye'deki kardeşlik duygusunu pekiştireceğine inandığı vurguladı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaffar Okan'ın Şehit Edilişinin 14. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement