Gagavuzya'nın Her Yerinde Erdoğan ve Başkan İnci'nin Fotoğrafları - Son Dakika
Yerel

Gagavuzya'nın Her Yerinde Erdoğan ve Başkan İnci'nin Fotoğrafları

Gagavuzya\'nın Her Yerinde Erdoğan ve Başkan İnci\'nin Fotoğrafları

Gagavuzya Cumhurbaşkanlığı’na aday olan Nikolay Dudoglo seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı TDBB Başkan Yardımcısı Ali İnci ile birlikte olan fotoğraflarını kullanıyor.

10.03.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gagavuzya Cumhurbaşkanlığı'na aday olan Nikolay Dudoglo seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı TDBB Başkan Yardımcısı Ali İnci ile birlikte olan fotoğraflarını kullanıyor.

Geçtiğimiz dönem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok az bir farkla kazanamayan Nikolay Dudoglo, Moldova Parlamentosuna 4 Gagavuz Türkü ile birlikte milletvekili olarak seçilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Başkan İnci de, Dudoglo'ya destek olmak için adaylığı açıklarken yanında olmuş ve seçim çalışmalarının bir bölümüne katılmıştı.

Nikolay Dudoglo Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekili aday adayı Ali İnci'ye birlikte çekilmiş fotoğraflarını kullanıyor. Türkiye Cumhuriyeti'ne yakınlığını her fırsatta dile getiren Dudoglo, seçim çalışmalarında Türkiye Hükümetinin çalışmalarından örnekler veriyor.

İnci, bundan mutluluk duyduğunu belirterek, "Ben Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısıyım, Komrat ve Hendek kardeş belediyedir. Biz, birbirimizle tecrübelerimizi, bilgimizi paylaşıyor, acı ve tatlı günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. İnanıyorum ki Nıkola arkadaşımız bu sefer seçimlerden başarıyla çıkacaktır" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gagavuzya'nın Her Yerinde Erdoğan ve Başkan İnci'nin Fotoğrafları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement