Gagiad Başkanı Bora Tezel'den 24 Temmuz Basın Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Gagiad Başkanı Bora Tezel'den 24 Temmuz Basın Bayramı Kutlaması

Gagiad Başkanı Bora Tezel\'den 24 Temmuz Basın Bayramı Kutlaması

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Başkanı Bora Tezel tüm basın mensuplarının 24 Temmuz basın bayramını kutladı.

24.07.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Başkanı Bora Tezel tüm basın mensuplarının 24 Temmuz basın bayramını kutladı.

Tezel kutlama mesajında basın mensuplarının halkı aydınlatmak, bilinçlendirmek ve vatandaşlarımızı en doğru şekilde bilgilendirmek gibi kutsal bir görevinin olduğunu, bu kutsal görevi zor koşullar altında olsa dahi en şerefli şekilde yerine getiren tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladığını belirtti.

Basın mensuplarının demokrasi ve özgürlüğümüzün ayrılmaz bir parçası olduğuna değinen Tezel, "Başta Gazi şehrimizde bu görevi yapmakta olan kıymetli basın mensuplarımız olmak üzere tüm Türkiye ve dünyadaki basın mensuplarının bayramını kutlarım. Hakikati vatandaşların gözünün önüne sermek gibi kutsal bir misyonu olan basın mensuplarının toplumsal ilerleme ve gelişmede büyük rolü vardır. Bu görevi var güçleri ile kimi zaman zor koşullarda yerine getirmeye çalışan, doğru ve dürüst haber yapmayı kendine prensip edinmiş tüm basın mensuplarımız desteklenmeli, çalışma koşulları iyileştirilmelidir. Günümüz dünyasında bilgi herşey demektir. Bize düzenli ve sağlıklı bilgi akışı sağlayan basın mensuplarımızın hepsine müteşekkiriz" dedi.

Ayrıca görevi başında hayatlarını kaybeden basın mensuplarına bu vesile ile Allah'tan rahmet dileyen Tezel, Türkiye'nin aydınlık geleceğinde özgür basının en önemli kilit taşlarından birisi olarak rol alacağını sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gagiad Başkanı Bora Tezel'den 24 Temmuz Basın Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement