Gahib Başkanı Kaplan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gahib Başkanı Kaplan Açıklaması

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan, "Sektörümüzde teknoloji ve bilgi donanımıyla yenilenmeyi sürdürmeliyiz" dedi.

19.11.2015 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan, "Sektörümüzde teknoloji ve bilgi donanımıyla yenilenmeyi sürdürmeliyiz" dedi.

Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, Milano'da düzenlenen ITMA Tekstil Makinaları Fuarı'na bin 600 firmayla katıldıklarını belirterek, sektörle ilgili gelişmeleri incelediklerini bildirdi.

Fuarda makine üreticileriyle bir araya geldiklerini ifade eden Kaplan, " Gaziantep'in dünya halı sektöründe liderliği elde ettiğini ifade ederek bunun sürdürülebilirliği için makine parkurlarının gelişen teknoloji ile donatılması ve yenilenmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaplan, makine üreticileriyle görüşüp, sektörde ilerleyen günlerde meydana gelecek değişikliklerle bilgiler aldıklarını belirterek, "Hangi iş kolunda olursanız olun güçlü yapınızı korumak ve geleceğe daha büyük ölçekli yönelmek için nitelikli kadronuz kadar makine parkurlarınızı da yenilemek zorundasınız. Sektörümüzde teknoloji ve bilgi donanımıyla yenilenmeyi sürdürmeliyiz. Yenilenmediğiniz sürece yenileceğinizi asla unutmayın" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gahib Başkanı Kaplan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement