Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Açıklaması

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Açıklaması

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Binali Yıldırım önderliğinde kurulan 65. Hükumetin ülke ve millete hayırlı olmasını diledi.

24.05.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Binali Yıldırım önderliğinde kurulan 65. Hükumetin ülke ve millete hayırlı olmasını diledi.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni kabineyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunmasıyla birlikte kurulan 65. Hükumetin hayırlı olmasını dileyerek, Türkiye gündeminden öncelikli olarak terör ve terör olaylarını çıkarması gerektiğini ifade etti. Çıkmaz, yeni kabinenin 2023 hedeflerine emin adımlarla yürünebilmesi için ihracatın arttırılmasına yönelik çalışmaları da hızlandırmasını temenni etti.

"GEÇİŞ SÜRECİNDE GÜÇLÜ EKONOMİMİZ KRİZLERİ ÖNLEMİŞTİR"

GAİB Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, "Başbakan Binali Yıldırım'ın oluşturduğu yeni kabinenin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye güçlü bir ekonomiye sahip olup yeni hükumete geçiş sürecinde herhangi bir ekonomik dalgalanmanın yaşanmaması bundan dolayıdır. Bugün Türkiye'nin birinci önceliği terörle mücadeledir. Gerek Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerekse Emniyet Teşkilatımızın kararlılıkla yürüttüğü terörle mücadele milletimiz tarafından da desteklenmekte ve en kısa zamanda çözümü için gerekli adımların hızla atılmasında büyük faydalar görüyoruz" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞIN CEBİNDE GÜÇLÜ BİR DEVLETİN PASAPORTU VAR"

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Türkiye'nin son 14 yıldır güçlü hükumetler tarafından yöneltildiğini ve siyasi istikrara bağlı olarak ülke kalkınmasındaki gözle görülür gelişmelerin her alanda kendisini hissettirdiğini ifade ederek, "Her Türk vatandaşının cebinde güçlü bir Türk pasaportu bulunuyor. Bu süreçte ihracatçıların dünyanın bütün ülkelerinde önemli çalışmalara imza attı. Bundan önceki hükumetlerin başlattığı ihracatın geliştirilmesine yönelik projelerin güçlendirilerek devam ettirilmesi, yeni projelerin hayata geçirilerek ihracatçılarımızın önünün açılması elbette 2023 için Türkiye'nin ortaya koyduğu vizyonun gerçekleşmesinde önemli rol oynayacaktır. Diğer taraftan 65. Hükümette Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Mehmet Şimşek'in de Başbakan Yardımcısı olarak görev alması bizleri olduğu gibi bütün iş dünyasını da memnun etmiştir. Yeni hükumetin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement