Galada Hüzünlü Konuşma - Son Dakika
Magazin

Galada Hüzünlü Konuşma

Galada Hüzünlü Konuşma

'Tatlı Çarşamba' oyununun Duru Tiyatro'daki galasında konuşan Emre Kınay'ın "Bu, buradaki son oyunumuz belki de" sözleri üzdü.

28.03.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Emre Kınay'ın yaptığı 'Tatlı Çarşamba' oyununun galası önceki akşam Kadıköy Anadolu Lisesi içinde yer alan Duru Tiyatro'da yapıldı. Sibel Turnagöl, Burcu Kara, Sait Genay ve Cem Yanılmaz rol aldığı 'Tatlı Çarşamba'nın galasına Didem Uzel, Onur Akın ve Gökçe Bahadır'ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı.

KİMSEYE ZARARIMIZ YOK!

Oyunun sonunda oyunculara ve teknik ekibe teşekkür eden tiyatronun sahibi Emre Kınay, "Bu güzel topluluğu belki de son kez ağırlıyoruz. Belki de buradaki son oyunumuz" diyerek herkesi üzdü. Oyun bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kınay, şöyle konuştu: "Oyunlarımız devam edecek ama buradaki kira sözleşmemizin iptal edilmesi söz konusu. O zaman devlet bizi bu salondan atacak. Kimseye zararı olmayan tiyatro sahnemiz kapanabilir..."

OĞLUYLA POZ VERDİ!

Oyuna annesi Sibel Turnagöl'le birlikte gelen Sadri Alışık, "Üniversiteyi bitirdim. Babama yardım ediyorum. Oyunculuk belki olabilir" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Galada Hüzünlü Konuşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement