Galatasaray, 1 Milyon Euro'yu 2 Dakikada Kaybetti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, 1 Milyon Euro'yu 2 Dakikada Kaybetti

Galatasaray, 1 Milyon Euro\'yu 2 Dakikada Kaybetti

Galatasaray, 87. dakikadan sonra maçı 2-1 kazanabilse 1.5 milyon euro'luk UEFA primini de kasasına koyacaktı. Beraberlikle bu 500 bin euro'ya indi.

01.10.2015 08:56  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile 2-2 berabere kalırken büyük bir zarara uğradı.

1 DAKİKADA 2 MİLYON EURO GİTTİ

Galatasaray dün 3 puanla birlikte önemli bir maddi kayba da uğradı. Sarı-kırmızılılar 87. dakikadan sonra maçı 2-1 bitirebilseler 1.5 milyon euro'luk UEFA primini de kasasına koyacaktı. Ama 2-2'lik beraberlikle bu rakam 500 bin euro'ya düştü. Yani Galatasaray 2 dakikada tam 1 milyon euro kaybetti.

SON 9 MAÇI KAZANAMADI

Bu arada Astana maçına kadar Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 9 maçı kazanamayarak, kötü bir seriye imza atan sarı-kırmızılılar, Kazakistan'da da bu şanssızlığını kıramadı. Devler Ligi'ndeki son zaferini, 2013-14'te B Grubu'ndaki son maçında Juventus'u İstanbul'da 1-0 yenerek elde eden Cimbo", kendisini son 16 takım arasına taşıyan bu galibiyetin ardından çıktığı 10 Şampiyonlar Ligi maçından 7'sini kaybedip, 3'ünde berabere kaldı.

SON GALiBiYET 2013'TE

Juventus maçının ardından son 16 turunda Chelsea ile İstanbul'da 1-1 berabere kalıp, rövanşı 2-0 kaybeden Cimbom elendi. Sarıkırmızılı takım, 2014-15 sezonundaki 6 grup maçını ise 5 yenilgi ve 1 beraberlikle tamamladı. Bu sezon grupta ilk maçında Atletico Madrid'e sahasında 2-0 yenilen Galatasaray, deplasmanda da Astana ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçtır deplasman galibiyeti alamıyor. "Devler Ligi"ndeki son deplasman galibiyetini, 2012-2013 sezonu ikinci turunda Schalke 04'e karşı 3-2'lik skorla alan sarıkırmızılı ekip, ardından 9 maçta 7 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.


Son Dakika Spor Galatasaray, 1 Milyon Euro'yu 2 Dakikada Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • hakan: mişYa fenevlilerde yorum yapıyolarda fenev kimden kendi evinde 3 yemişti adını ynuttum 2 12 Yanıtla
  • Gs: Aptalar lan sizin yüzünüzden ders dinlemedim morellim bozuldu gitti hukuk dersi 12 0 Yanıtla
  • Demir Karahan: SEMİH KADRODA İSE O MAÇTAN HAYIR BEKLEME BİR MAKİNEDEKİ BOZUK DİŞLİ NASIL SİSTEMİN TAMAMINI BOZUYORSA YA DA BİR ÇÜRÜK ELMA DİĞER ELMLARI DA ÇÜRÜTÜYORSA KADROYA KONULAN SEMİH KAYA DA BÜTÜN TAKIMI BOZUYOR BU GÜN BARCELONAYA SEMİHİ KOY TÜM TAKIM BOZULUR BUNUN İÇİNİ TORPİLLİ SEMİHİN BU TAKIMDA YERİ YOK 11 0 Yanıtla eko: aynen katılıyorum kardeşim adam kendini hicmi geliştirmez bu semih ve umuttan vazgecmeli artık yada kendısı gıtmeli 6 dakıka dayanamadı semıh pasa ıkıncı hatayı yaptı 3 0
  • MEHMET: Hamza ile Avrupada başarı hayal Dursun ve Hamza defolun gidin 9 0 Yanıtla
  • kasımpaşalı: bu galatasaraydan bir nane olmaz nasıl bu takımı tutuyorlar şaşıyorum. 5 4 Yanıtla
  • (Fenerbahçeli): Sen git Fenerbahçe yı şikayet et haksız olarak. Sonrada o ligden para kazanmaya çalış... 4 4 Yanıtla
  • Letranger: Dandini dandini astana aslan girdi bostana 7 0 Yanıtla
  • hakan: Semihten alın.parayı 4 1 Yanıtla
  • hakan: SEMİH TARIK SABRİ BİLAL UMUT MUTLAKA GÖNDERİLMELİ YERLERİNE DAHA KALİTELİ TRANSFER YAPILMALI YOKSA GS SIRADAN TAKIM OLUR 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement