Galatasaray'a Forvet Takviyesi Gerekli Mi, Joel Campbell Aranan İsim Mi? - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Forvet Takviyesi Gerekli Mi, Joel Campbell Aranan İsim Mi?

Galatasaray\'a Forvet Takviyesi Gerekli Mi, Joel Campbell Aranan İsim Mi?

Kadrosuna forvet takviyesi yapması konuşulan Galatasaray'ın mevcut forvet rotasyonunun durumunu Eurosport.com Türkiye editörlerinden Meriç Gürsoy değerlendirdi.

13.08.2014 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu her zamankinden daha fazla istiyor. Çünkü ortada alınacak bir şampiyonluktan fazlası, 4. yıldız var. Ve bu yolda mücadele edilen takım Fenerbahçe. Hal böyle olunca aynı sarı lacivertlilerde olduğu gibi kadronun yeterliliği en büyük tartışma noktalarından. Özellikle stoper ve sağ bek ile birlikte popülaritesi en yüksek olan mevki forvet hattı.

2012-2013 sezonuna Galatasaray bir önceki sezonun gol kralı, Burak Yılmaz'ı alarak girmişti. Öte yandan Umut Bulut da Toulouse'dan kiralanmıştı. Necati ve Baros'un gönderilişinden sonra bu iki takviyeyi yapan sarı kırmızılı takımın forvet rotasyonu Burak-Elmander-Umut idi. O devre arasında takıma bir de Didier Drogba eklendi. Elmander şans bulamamaya başladı Umut ilk devredeki gibi fazla gol atamamaya başladı fakat Burak Yılmaz o sezonu gol kralı olarak kapattı. "Mavi fil" Drogba da 17 maçta giydiği Galatasaray formasıyle 6 gol atıp 6 da asist yaptı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'a Forvet Takviyesi Gerekli Mi, Joel Campbell Aranan İsim Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement