Galatasaray, Antalyaspor Karşısında - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Antalyaspor Karşısında

Galatasaray, Antalyaspor Karşısında

Galatasaray, ligin 12. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor.

21.11.2015 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, ligin 12. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sarı kırmızılı ekip, sahasında Anytalyaspor ile karşılaşıyor. Saat 20.15'te başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduğu haftada puan kaybı yaşamak istemeyen Aslan, kaleci antrenörü Taffarel yönetiminde oynayacağı mücadelede mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.

TAKIM TAFFAREL'E EMANET

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, kırmızı-beyazlı ekibe karşı kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde sahada yer alacak. Brezilyalı çalıştırıcı sahaya, " Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Olcan, Jose Rodriguez, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin ve Burak" 11'ini sürdü.

GALATASARAY'DA 3 EKSİK

Kritik mücadelede Galatasaray'da sakatlıkları süren Lionel Carole ve Hamit Altıntop ile cezalı olan Umut Bulut forma giyemiyor. Sakatlıkları geçen Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Hakan Balta ise ilk 11'de yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda yedekler arasında yer alan Sabri Sarıoğlu ise görev alması ve karşılaşmada sarı kart görmesi halinde ligin 13. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR'DA TEK EKSİK CAN ARAT

Konuk ekip Antalyaspor'da ise sakatlığı bulunan Can Arat dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Yusuf Şimşek'in cezası sebebiyle Mustafa Ati Göksü yönetiminde sahaya çıkacak olan Antalyaspor'un kadrosu şu şekilde:

"Fornezzi, Ömer, Celustka, Diego Angelo, Sakıb Aytaç, Sezer Badur, Zeki Yıldırım, Lamine Diarra, Guilherme, Serdar Özkan ve Samuel Eto'o"

Yedekler: "Ozan Evrim, Emrah Başsan, Jean Makoun, Lazarevic, Lokman, Emre Akbaba, Mbilla Etame."

ÖMER ASAF TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Öte yandan Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden kazasının ardından, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözüyle hafızalara kazınan 5 yaşındaki Ömer Asaf da karşılaşmayı izlemek için Türk Telekom Arena Stadyumu'na geldi. Taraftarların uzun süre 'Selçuk Ömer'i buraya getir' tezahüratlarının ardından kaptan Selçuk İnan, küçük Ömer ile birlikte tribünleri selamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Antalyaspor Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement