Galatasaray Antrenmanında Podolski-Burak Gerginliği -2 - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Antrenmanında Podolski-Burak Gerginliği -2

Galatasaray Antrenmanında Podolski-Burak Gerginliği -2

Galatasaray antrenmanında Podolski-Burak gerginliği (özel görüntülerle) Burak'dan Podolski'ye Bana küsme Serhan TÜRK, Velden-DHA Galatasaray 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci dönem yurt dışı çalışmalarını Avusturya'da sürdürüyor.

23.07.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray antrenmanında Podolski-Burak gerginliği (özel görüntülerle)

Burak'dan Podolski'ye Bana küsme

Serhan TÜRK, Velden-DHA

Galatasaray 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci dönem yurt dışı çalışmalarını Avusturya'da sürdürüyor. Kampın 3. gününde dün İspanyol ekibi Celta Vigo ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-1'lik galibiyet ile ayrılan sarı-kırmızılı ekip, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

MUSLERA DA GELİNCE ASLAN TAM KADRO ÇALIŞTI

İzinden dönen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın da katıldığı antrenmanda sarı-kırmızılılar, tam kadro bir çalışma gerçekleştirdi. Dün İspanyol ekibi Celta Vigo ile oynanan karşılaşmada 70 dakikadan fazla oynayan oyuncuların yenileme çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda diğer oyuncular ise istasyon çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

BURAK YILMAZ HIRS KÜPÜ

Antrenmanın son bölümünde gerçekleştirilen yarı sahada çift kale maç çalışmasında milli futbolcu Burak Yılmaz'ın bir hayli hırslı olduğu gözlendi. Dün oynanan hazırlık karşılaşmasında gol atan Alman yıldız Lucas Podolski'nin de antrenmanda istekli olduğu görüldü.

PODOLSKI'DEN BURAK YILMAZ'A TEPKİ

Antrenmanın son bölümlerinde ise Alman futbolcu Lucas Podolski, milli yıldız Burak Yılmaz'a pas atmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Yıldız oyuncu, konuşmak için yanına giden ve elini omzuna atan Burak'a tepki gösterdi. Podolski omuzundan Burak'ın elini iterken adeta küsmüş bir görüntü çizdi. Burak Yılmaz ise tercüman aracılığıyla Podolski'ye, 'Söyle O'na bana küsmesin' diye haber gönderdi. Antrenman bitiminde Podoski'nin yanında gördüğü kulüp tercümanına seslenerek bir kaç kez Bunda küsecek ne var, söyle O'na bana küsmesin şeklinde konuşan Burak daha sonra antrenmandaki pozisyon gereği Selçuk İnan ile yan yana gelerek kısa bir süre dert yandı.

SNEIJDER'DEN BASIN MENSUPARINA ÖFKE

Öte yandan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, antrenmanın sonunda basın mensuplarının yanından geçerken, 'Türk televizyonlarını ve gazetelerini izlemiyorum. Benim kontratım ve kilo aldığım ile ilgili haberler yazmayı bırakın' şeklinde bağırdı.

GÖLDE SERİNLEDİLER

Futbolcular antrenmandan sonra yine göle girdi. Bazı oyuncular serinlemek için kendilerini göle bırakarak bir süre yüzdüler.

Sarı-kırmızılılar akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Antrenmanında Podolski-Burak Gerginliği -2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement