Galatasaray - Arsenal Maçını 20 Ağrılı Genç İzleyecek - Son Dakika
Güncel

Galatasaray - Arsenal Maçını 20 Ağrılı Genç İzleyecek

Galatasaray - Arsenal Maçını 20 Ağrılı Genç İzleyecek

"Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği" isimli projesi kapsamında 20 Ağrılı genç, Galatasaray Spor Kulübünün Arsenal takımı ile 9 Kasım'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi müsabakasını izleyecek.

20.11.2014 13:45  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Proje hakkında açıklamalar yapan proje Koordinatör Ağrı Atlı Sporlar Kulüp Başkanı Hüsamettin Aydın projenin gençleri heyecanlandırdığını söyleyerek"Proje kapsamında Tuzla Belediye Başkanımız Sayın DR. ŞADİ YAZICI ile Sayın Ağrı Valimiz Dr. Mehmet Tekinarslan'ın talimatları üzerine daha önce Beşiktaş- Partizan müsabakasına göndermiş olduğumuz gençlerin dışında bu sefer Galatasaray - Arsenal müsabakasına 20 gencimizi göndereceğiz. Gençlerimiz hayallerindeki sporcuları yakından izlemiş olacaklar. Aynı zamanda İstanbul ilini gezme fırsatı bulacaklar. Gezi programı kapsamında boğaz turu da olacak."dedi.

İkinci kafilenin Amatör Futbolcuları kapsadığını söyleyen Aydın"Bu ikinci kafile olacak. İkinci kafilemizde ilimiz merkezinde ve ilçelerinde faal futbol oynayan gençlerimiz bu fırsatı değerlendirecek. Önümüzde ki günlerde spor kulübü yöneticilerini de göndermeyi planlıyoruz. Gençlerimize bu tip sosyal projelerimiz devam edecek." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Galatasaray - Arsenal Maçını 20 Ağrılı Genç İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement