Galatasaray, Atletico Madrid'in Genç Yıldızının Peşinde! - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Atletico Madrid'in Genç Yıldızının Peşinde!

Galatasaray, Atletico Madrid\'in Genç Yıldızının Peşinde!

Geçen sezon ligde 49 gol yiyen Galatasaray'da savunmaya yapılan Serdar Aziz transferinin ardından orta sahaya düşünülen Alex Song için Alp Yalman'ın yaptığı araştırma olumsuz sonuçlanınca rota yine Matias Kranevitter'e döndü.

29.06.2016 03:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezon ligde 49 gol yiyen Galatasaray'da savunmaya yapılan Serdar Aziz transferinin ardından orta sahaya düşünülen Alex Song için Alp Yalman'ın yaptığı araştırma olumsuz sonuçlanınca rota yine Matias Kranevitter'e döndü. Arjantinli ön liberonun tecrübe kazanması için Atletico Madrid'in Kranevitter'i kiralamayı planladığı İspanyol medyasında yer almıştı.

TOP CEREZO'DA

FFP kıskacında olan sarı-kırmızılı kulübün, İspanya Ligi takımlarından Atletico Madrid'den oyuncuyu bir yıllığına kiralamayı talep etti. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; 6 Ağustos'ta İstanbul'a hazırlık maçı için gelecek olan İspanyol kulübünün başkanı Enrique Cerezo'nun bu transfere olumlu yanıt vermesinin beklendiği öğrenildi. Atletico Madrid'in geçen sezon başında River Plate'den aldığı ve 6 aylığına Arjantin'de kiralık oynamasına izin verdiği Kranevitter, Gabi, Saul ve Koke'nin forma giydiği Atletico orta sahasında sezonun ikinci yarısında fazla şans bulamamıştı.

KRANEVITTER KİMDİR?

2013 yılında Arjantin Genç Milli Takımı'na seçildiği dönemde Atletico Teknik Direktörü Simeone'nin radarına giren Matias Kranevitter, River Plate'de 53 maçta forma giydikten sonra İspanyol kulübüne transfer oldu. 1993 doğumlu, 1.79 boyundaki Arjantinli orta saha Matias Kranevitter, Atletico Madrid'de 11 maçta şans buldu.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Atletico Madrid'in Genç Yıldızının Peşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement