Galatasaray Blaszczykowski ve Grosskreutz İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Blaszczykowski ve Grosskreutz İçin Harekete Geçti

Galatasaray Blaszczykowski ve Grosskreutz İçin Harekete Geçti

Galatasaray, Borussia Dortmund'un gözden çıkardığı Blaszczykowski ve Grosskreutz için görüşmelere bulundu.

30.08.2015 15:32  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala atağa kalkan Galatasaray, Borussia Dortmund'un gözden çıkardığı iki oyuncu Jakub Blaszczykowski ve Kevin Grosskreutz için de görüşmelerde bulundu. İki oyuncu için Almanya'da sıcak bir gündem var!

Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Hertha Berlin maçı öncesinde Grosskreutz'un durumu ile alakalı açıklamalarda bulunurken, "Kevin için kapı kapalı değil. Kendisi U23 takımı ile oynamak istediğini bize belirtti. Bence bu harika bir şey" ifadelerini kullandı.

Sporx'in haberine göre; Tuchel, Blaszczykowski için ise, "Kuba konusunda şunu söyleyebilirim, her şey mümkün. Her seçeneği düşünüyoruz" diye konuştu.

"1 KERE DE AĞZINIZI KAPATIN"

Öte yandan Grosskreutz da, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile A2 takımı ile oynayacağını söylerken, "Yarın PAF takım ile birlikte oynayacağım. Internette benden nefret edenler için diyorum ki, ne isterseniz söyleyin. Sakatlık sonrasında hazır olmak için oynamalıyım. 176 Bundesliga maçı oynadım, 1 tane Şampiyonlar Ligi finalim var, 1 kere Almanya Kupası, 2 tane Almanya şampiyonluğu ve 1 Dünya Şampiyonluğu. 1 kere de ağzınızı kapatın" şeklinde mesak gönderdi.

Bununla birlikte 27 yaşındaki oyuncunun; bir arkadaşının yine Instagram hesabından yaptığı, "Yeni takımında başarılar dilerim" paylaşımını beğenmesi de ayrılığın habercisi olarak gösterildi.

BLACZCZYKOWSKI STUTTGART YOLCUSU

Blaczczykowski konusunda ise Alman basınında son dakika olarak Stuttgart ile anlaştığı haberleri geçmeye başladı.

Daha önce Real Betis'ten gelen teklifi reddettiği belirtilen ve Everton ile Liverpool ile de ismi anılan Polonyalı oyuncunun, Stuttgart'a 'evet' dediği yazıldı.

SAĞ VE SOL KANAT

Dortmund'un Jürgen Klopp ile parladığı dönemde takımın iki önemli ismi olan Grosskreutz aslen sol kanatta oynarken, Blaczczykowski'nin asıl mevkisi ise sağ kanat. İki oyuncu da ters kanatlarda da zaman zaman şans buluyor.

27 yaşındaki Alman milli Grosskreutz'un sözlşemesi gelecek sene sonunda, 29 yaşındaki Polonyalı Blaczczykowski'nin kontratı ise 2018'de sona eriyor.

Son Dakika Spor Galatasaray Blaszczykowski ve Grosskreutz İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KİRİKKALELİ: YİNE HUSRAAAN :))) TURKİYEDE FENERBAHCE GİBİ TAKİM VARKEN CİNCONA NİYE GELSİNLERKİİ FENERBAHCE İSTEMESSE BJK ALİR... 2 11 Yanıtla
  • Vatandaş.: Son dakika gene GS ye gol atıyorlar.Lüzumsuz transfer. 4 0 Yanıtla
  • mersinli: uefa takımları yorum atar olmuş :)))) yahu kendi segmentinizdeki takımlara sataşın hadi bakim :))) 3 0 Yanıtla
  • Olcay: Sneijder bir ültimatom verdi yönetim transfer atağına geçti. Sözüm ona geseyi yöneten bir yönetim kurulu, bir başkanı ve de bir t.direktörü var. Pehhhh 2 0 Yanıtla
  • Karışıkk: Spiker isimlerini okurken zorlanır be :) 1 1 Yanıtla
  • Serhat_akdag : Sakın acale etmeyin salaklar 0 1 Yanıtla

Advertisement