Galatasaray - Çaykur Rizespor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Galatasaray - Çaykur Rizespor Maçından Notlar

Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA Galatasaray - Rizespor maçı öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun sahaya nasıl bir kadro süreceği merakla bekleniyordu.

25.01.2015 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL/ DHA

Galatasaray - Rizespor maçı öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun sahaya nasıl bir kadro süreceği merakla bekleniyordu.

Semih ve Chedjou'nun yokluğunda stoperde Melo-Koray tercihi arasında kalan Hamza Hamzaoğlu'nun son kararı Koray Günter oldu.

Sakatlığını atlatıp cuma günü Galatasaray takımı ile antrenmanlara başlayan Koray Günter'e genç teknik adam ilk 11'de şans verdi.

Hamza Hamzaoğlu, stoperde Melo yerine Koray Günter'e yer verdi.

AYKUT ERÇETİN İLK KEZ GALATASARAY'A KARŞI

Sarı kırmızılı takımın eski kalecisi Aykut Erçetin 9 yıl forma giydiği Galatasaray'a rakip oldu.

Sezon başında Rizespor'a transfer olan tecrübeli kaleci, ısınmak için sahaya çıktığında Galatasaraylı tüm futbolcular ile kucaklaşıp tek tek sohbet ederek hasret giderdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maç öncesi samimi bir şekilde birbirlerine başarılar diledi. Bilindiği gibi Hamza Hamzaoğlu sarı kırmızılı ekipte göreve başlamadan önce Hikmet Karaman da Yönetici Abdürrahim Albayrak ile görüşmüştü.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesi uzun yıllar sonra dizaynını değiştirdi.

Galatasaray resmi sitesinin tüm görsel, kullanım alanları değişirken sarı kırmızılı taraftarlar, internet sitesinin yeni tasarımı ile karşılaştı.

Amatör sporlar, Galatasaray kulübünün twitter hesabından takipçilere atılan mesajlar, sponsorlar ve tüm kulüp haberlerinin yer aldığı ana ekran yüzü yeni tasarımı ile yayına başladı.

Galatasaray'ın golünü atan Wesley Sneijder, yedek kulübesine koşarak golü Hamza Hamzaoğlu ile kutladı. Diyarbakır maçı sonrasında oyundan çıkarıldığında kulübede beklemeyip, soyunma odasına giden Sneijder, böylece hocası ile arasında bir sorun olmadığını da gözler önüne serdi.

Galatasaraylı taraftarlar maça yine fazla ilgi göstermedi, tribünlerin büyük bir bölümü boştu. Aynı şekilde Rizesporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan misafir tribünü doldurmazken 30-40 kadar Rizespor taraftarı takımlarını desteklemek üzere Türk Telekom Arena'ya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray - Çaykur Rizespor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement