Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçından Notlar

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Hamzaoğlu, son oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının 11'inde 4 değişiklik yaptı.

25.01.2015 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Galatasaray'ın ilk 11'indeki değişiklikler dikkati çekti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçın ilk 11'inde 4 değişikliğe gitti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının ilk 11'inde yer alan Sinan Bolat, Pandev ve Olcan Adın bu kez yedekler arasında kaldı. Yekta Kurtuluş ise kadroya giremedi. Bu oyuncuların yerine Muslera, Umut Bulut, Koray Günter ve Emre Çolak ilk 11'de şans buldular.

- Koray Günter savunmanın imdadına yetişti

Semih Kaya'nın yaşadığı ciddi sakatlık ve Chedjou'nun Kamerun Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda yer alması nedeniyle stoper mevkisinde sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın imdadına Koray Günter yetişti.

Devre arası hazırlıkları kapsamında Alanya'daki International Royal Cup turnuvasında sakatlanan Koray Günter, iyileşerek ilk 11'de kendisine yer buldu.

Genç oyuncunun Hakan Balta ile stoper olarak görev almasıyla, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında bu pozisyonda oynamak durumunda kalan Felipe Melo da yeniden ön liberoya döndü.

- Umut Bulut, Pandev'i kesti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına yedekler arasında başlayan Umut Bulut, Çaykur Rizespor karşısında forvetteki tek isim oldu.

Pandev'in Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde beklentilerin altında kalmasıyla, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Çaykur Rizespor karşısındaki forvet tercihini Umut'tan yana kullandı.

- Emre Çolak ilk 11'e döndü, Yekta kadroya giremedi

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun şans vermesiyle, takımın değişmez isimlerinden biri olan Emre Çolak, 1 maçlık aradan sonra tekrar ilk 11'e döndü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelesine yedekler arasında başlayan ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Emre, Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inde yer aldı. Melo'nun da kendi pozisyonuna dönmesiyle Olcan Adın yedek kaldı. Yekta Kurtuluş ise maç kadrosuna alınmadı.

- Burak Yılmaz yedekler arasında

Sakatlığının düzelmesinin ardından dün yapılan son çalışmanın tamamında takımla çalışan Burak Yılmaz, teknik heyet tarafından riske edilmeyerek yedekler arasında tutuldu.

Teknik direktör Hamzaoğlu, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Burak'la ilgili olarak, "Çok mecbur kalmadığımız sürece Burak'ı riske etmeyeceğiz. Kullanmamız gerekirse, kendisine de sorduk zaten, oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.

- Tribünler yine boş

Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasına futbolseverlerin ilgisi düşük oldu ve tribünler yine önemli oranda boş kaldı.

Türk Telekom Arena tribünlerinde büyük boşluklar göze çarptı. Az sayıda Çaykur Rizespor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.

- Çaykur Rizespor'da 5 eksik

Çaykur Rizespor, Galatasaray karşısına 5 eksikle çıktı.

Karadeniz ekibinde, Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Ousmane Viera ve Leony Leonard Kweuke ile Asya Kupası'nda bulunan Ali Adnan'ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Murat Duruer ve Giray Kaçar da forma giyemedi.

Öte yandan, sakatlıklarına rağmen maça yetiştirilen kaleci Serkan Kırıntılı ve Filip Holosko, ilk 11'de yer aldılar.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray-Çaykur Rizespor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement