Galatasaray Çeyrek Finale Farklı Uçtu: 4-1 - Son Dakika
Spor

Galatasaray Çeyrek Finale Farklı Uçtu: 4-1

Galatasaray Çeyrek Finale Farklı Uçtu: 4-1

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Torku Konyaspor'u ilk yarıda bulduğu 4 golle mağlup etti ve son çeyrek finalist oldu.

12.02.2015 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Torku Konyaspor'u ağırladı. TT Arena'da oynanan maçta gol yağmuru yaşandı.

BURAK YILMAZ GOLLE DÖNDÜ

Maça hızlı başlayan ev sahibi Galatasaray'da, sakatlıktan yeni çıkan Burak Yılmaz ilk 11'deydi.

Maçın 10.dakikasında Yasin'in getirdiği topta ceza sahası dışından muhteşem vuran Burak Yılmaz sakatlıktan sonraki ilk maçında golünü attı: 1-0

JENERİKLİK GOLLER! BAŞROLDE SNEIJDER

16.dakikada Selçuk kullandığı serbest vuruşta topu yanındaki Sneijder'e verdi. Hollandalı futbolcu uzak mesafeden inanılmaz bir vuruş yaptı, top kalecinin bakışları arasında filelerle buluştu: 2-0

Maçın 20.dakikasında Djalma ceza alanı önünde yerde kaldı, Konyaspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Rumen futbolcu Marica frikikten klas bir gole imza attı: 2-1

Farkı bire indiren Konyaspor tehlikeli gelmeye başladı. Yeşil beyazlılar net goller kaçırdı.

34.dakikada Melo, Konyasporlu Mehmet Güven'den topu muhteşem bir müdahale ile kaptı, hızlı atakta Bruma Sneijder'i gördü. Hollandalı karşısındaki rakibi ekarte etti ve akıl dolu bir aşırtma vuruşla jeneriklik bir gole daha imza attı.

Maçın ilk yarısı bitmek üzereyken, Burak Yılmaz sağdan harika ortaladı, arka direkteki Olcan Adın güzel bir kafa vuruşuyla farkı üçe çıkardı: 4-1.

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

CİMBOM İKİNCİ YARI VİTES DÜŞÜRDÜ

İlk yarıda 4 gol birden bulan Galatasaray ikinci yarıda skorun verdiği rahatlıkla vites düşürdü.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu sakatlıktan çıkan Burak Yılmaz'ı riske etmedi ve 55'te oyundan aldı. Sarı Kırmızılılarda ikinci yarıda Pandev, Dzemaili ve Hamit Altıntop şans bulan isimler oldu.

Konyaspor'da ise Torje, Ömer Ali ve Hasan Kabze şans bulan isimler oldu.

Konuk ekipte Torje oyuna hareket getirse de farkı azaltacak golleri bulamadılar.

Galatasaray'da Pandev iki kez gole yaklaşırken, Konyaspor'da Torje bir kez direğe takıldı. Fazla pozisyonun olmadığı ikinci yarı düşük tempoda sona erdi.

Maçı 4-1 kazanan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor, Mersin İY, Bursaspor, Kayserispor, Fenerbahçe, Manisaspor ve Gençlerbirliği'nin ardından çeyrek finale kalan son takım oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Çeyrek Finale Farklı Uçtu: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement