Galatasaray'da 13 Futbolcunun Bileti Kesildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 13 Futbolcunun Bileti Kesildi

Sarı-Kırmızılı yönetim, başta Pandev, Veysel Sarı, Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Eboue ve Engin Baytar olmak üzere 13 futbolcunun biletini kesti.

15.11.2014 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, ocakta geniş çaplı bir operasyon yapacak. Başta Pandev, Veysel Sarı, Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Eboue ve Engin Baytar olmak üzere 13 futbolcunun bileti kesilecek.

ÇALIŞAN SAYISINI AZALTTI

Ünal Aysal'ın ardından kulübü devralan Başkan Duygun Yarsuvat yönetimi, "kemer sıkma" politikasının ilk adımı olarak çalışan sayısının azaltılmasına karar vermiş; aylık 5 milyon TL'yi bulan maaşlarda 1 milyon TL'lik tasarruf sağlanmıştı.

PANDEV HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Habertürk'ün haberine göre; Yarsuvat yönetimi, kemer sıkma konusundaki en önemli adımı verim sağlamayan oyuncuları elden çıkararak atmayı planlıyor. Bu şekilde hem oyuncuların maliyetlerinden kurtulup hem de kulübe girdi sağlanması hedefleniyor. Ocak ayında ayrılması beklenen futbolcuların başında Pandev geliyor. Napoli'den alınan ve beklentileri karşılayamayan 31 yaşındaki Makedon golcü, yıllık 2.4 milyon Euro alıyor. Pandev'den devre arasında kulüp bulması istenecek.

SABRİ DÖNDÜ, VEYSEL GİDİYOR

Ayrıca Sabri'nin affedilmesinin ardından tribüne çıkmaya başlayan Veysel Sarı, Mancini'den sonra Prandelli'nin de gözüne giremeyen Gökhan Zan, sık sık sakatlık problemleriyle karşılaşan Aydın Yılmaz, kadro dışı bırakılan Engin Baytar, Eboue, Yiğit Gökoğlan gibi isimlere gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.

YA SATILACAK YA KİRAYA VERİLECEK

Bu futbolcular ya satılarak kulübe gelir sağlanacak ya da alacakları düşülerek bonservisleri verilecek. Ayrıca Furkan Özçal, Umut Gündoğan, Birhan Vatansever, kaleci Eray İşcan, Endoğan Adili gibi genç isimlerin de kiralanması gündemde. 8 oyuncusunu kiralayan Galatasaray, 13 futbolcuyu daha gönderdiğinde eldeki aktif olarak kıllanabileceği futbolcu sayısı 22'ye düşecek.

Galatasaray\'da 13 Futbolcunun Bileti Kesildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 13 Futbolcunun Bileti Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • MURAT: BENCE SADECE PRANDELLİ GİTSİN. SEN OYNATMADIĞIN OYUNCUNUN KALİTESİİNİ NERDEN BİLECEKSİN. BU GENÇLERİN ÇOĞU YETENEKLİKİ GALATASARAYA GELMİŞLER. ONLARI GELİŞTİRECEK HOCA LAZIM. YAV ZATEN AMRABAT GİBİ BİR ADAMI KİRAYA VEREN ZİHNİYETTEN NE BEKLENİR ALLAHINI SEVERSEN 25 5 Yanıtla
  • kebapci: Biletler uçak biletimi otobüs biletimi aceba.Yönetim ucuza kaçıp tren bileti kestirmese bari 9 7 Yanıtla
  • TAYFUN: EN BAŞTA SEMİHİN BU TAKIMDAN GİTMESİ LAZIM ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM SEMİH GİZLİ TORPİLLE OYNUYOR BAŞTA FATİH TERİMİN PERDE ARKASI TORPİLİ VAR BİRAZCIK FUTBOLDAN ANLAYAN SEMİHİ O KADROYA KOYMAZ SEMİH ANCAK 3. LİGDE OYNAR BÖYLE ÖNEMLİ BİR MEVKİYE KARİYER SAHİBİ POPESCU GİBİ ADAMLAR LAZIM İŞTE ENSON HEM DORTMUND HEM DE BREZİLYA MAÇINDA KENDİ KALESİNE GOL ATACAK KADAN ACİZ VE YETENEKSİZ 7 5 Yanıtla
    TAYFUN: SENİN CEVABIN BOŞ 1 0 Recep Ç.: boş yapma bilader 0 0
  • Cemo: Prandeliyide ekleyin yonetim unutmayin su adamiiii 10 2 Yanıtla
  • okan kol: Zarar faturasını unal aysalın şirketine gönderin.. eğer busoruları soramıyorsa yaşlı dedenin mal varlığı haczedilsin.. o zaman dede orda niye oturuyor.. 9 1 Yanıtla

Advertisement