Galatasaray'da 7 İsim Gönderiliyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 7 İsim Gönderiliyor

Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızlı takımdan gönderilecek oyuncuları belirledi.

03.12.2014 08:27  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, çiçeği burnunda teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'yla yeni bir başlangıç yapmayı düşünürken kadroda daralmaya gidecek ve devre arasında 7 futbolcuyla yollarını ayıracak.

PANDEV: Galatasaray'a transferin son günü imza atan Goran Pandev'in bekleneni verememesi sonrasında devre arasında takımdan ayrılacağı belirtildi. Yıllık 2..4 milyon Euro alan futbolcunun kalan alacaklarına karşılık serbest bırakılacağı belirtiliyor.

DZEMAILI: Pandev'le birlikte transferin son gününde 2.4 milyon Euro'ya kadroya dahil edilen Dzemaili'nin İtalyan devi Milan'ın gündeminde olduğu ifade edildi. Eğer Milan'dan iyi bir teklif alınması durumunda yönetimin Dzemaili'yle yolları ayırabileceği aktarıldı.

ENGİN BAYTAR: Disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan Engin Baytar'ın son açıklamaları bardağı taşırdı. Yönetim ve Melo'yu hedef alan sözlerinin ardından zaten topun ağzında olan Baytar devre arasında gidiyor. Engin için Gaziantepspor, Balıkesirspor ve K. Erciyes kulüplerinin devre olduğu öğrenildi.

EBOUE: Galatasaray'da kadro dışı kalan futbolculardan olan Emmanuel Eboue için de Galatasaray kariyeri sona ermek üzere. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcunun Fransız kulüplerinden teklif aldığı ve Ocak ayından bu tekliflerden birini kabul etmesi bekleniyor.

FURKAN: Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Furkan Özçal da devre arasında takımdan ayrılacaklar arasında gösteriliyor. Furkan'ın eski takımı Karabük'ün gündeminde olduğu ifade edildi.

AYDIN YILMAZ: Sakatlığı dolayısıyla uzun bir süre sarı kırmızılı takımda forma şansı bulamayan Aydın Yılmaz'ın da oynayabileceği bir kulübe kiralanması gündemde.

SİNAN GÜMÜŞ: Ocak ayında oyuncuların performanslarına göre bir değerlendirmede bulunacak olan Hamza Hamzaoğlu'nun A2 takımda önemli işler yapan Sinan Gümüş'ü de kiraya verebileceği ifade ediliyor.

Galatasaray\'da 7 İsim Gönderiliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 7 İsim Gönderiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • samir: keşke GS kulübünü komple göndersek te Türk futbolu bi temizlense 4 23 Yanıtla ANTİ TFF: HOŞTT 6 0
  • ua: Gönderecekseniz Selçuk Burak Sabri gönderilmeli ! 5 10 Yanıtla
  • Hakan : Melo Muslera Emre ÇOLAK Sneıjder Semih ve Chedju hariç tüm futbolcuları gönderip takımı yenileseler daha güzel olur 9 5 Yanıtla
  • Doğan gündemir: Semih muslera chedjou sneijder ve melo dısındakilerin hepsini gönderin. Yeni bi takım olusturulsun 5 7 Yanıtla
  • ebubekir: NERDE BOŞ ADAM HEPSİ BİZDE :D 8 3 Yanıtla
  • gürcsn kızlırmak: yalan söylüyorsun yalaaan 3 0 Yanıtla
  • GS li ismail: bence elleri belinde sahada oynamayıp ona buna ahkam kesen SÖZDE profesyonel star oyunculardan bir - iki-üç tanesi de GS dan atılmalı. . . formasını sahada ıslatmayan dan oynamadığı maç başına ceza kesilmeli. . . . oynayana da ek. prim verilmeli 2 0 Yanıtla

Advertisement