Galatasaray'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'da Çalışmalar Sürüyor

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Velden bölgesinde sürdürüyor.

29.07.2015 13:28  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serhan TÜRK - VELDEN/ DHA

Galatasaray, ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Velden bölgesinde sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde Slovenya'da Fransız ekibi OGC Nice ile oynadığı hazırlık maçından 4-0 mağlup ayrılan Galatasaray, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenmanda OGC Nice karşısında ilk 11'de forma giyen oyunculardan Aurelien Chedjou, Alex Telles, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Yasın Öztekin, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski günün ilk bölümünü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular, koşuyla başladıkları idmanın devam eden bölümünde toplu hareketlerin de olduğu bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan sarı-kırmızılı ekip, bir tarafta dört minyatür kalenin olduğu maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde yan top ve sonuçlandırma çalışması gerçekleştirildi.

PODOLSKI ANTRENMANI İZLEDİ

Dün oynanan OGC Nice mücadelesinde ilk 11'de forma giyen oyunculardan Alman yıldız Lucas Podolski, rejenerasyon çalışmasının ardından saha kenarından çalışmayı takip etti. Yenileme çalışması yapan diğer oyuncular ise çalışmanın ardından kamp yapılan otele geçti.

SEMİH KAYA SAKATLANDI

Öte yandan genç oyuncu Semih Kaya, antrenmanın son bölümünde hafif bir sakatlık geçirdi. Buz tedavisi uygulanan Kaya, antrenmanın kalan bölümünü saha kenarından izledi.

Galatasaray, Velden kasabasında günün ikinci çalışmasını bu akşam yerel saatle 18.00'de basın mensuplarına kapalı olarak yapacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement