Galatasaray'da Deprem! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Deprem!

Galatasaray'da Başkan Duygun Yarsuvat önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda kulüpteki fazla personel sayısının indirilmesi konuşuldu.

11.11.2014 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da tasarruf tedbirleri kapsamında işter çıkartmalar başladı. 75 kişi ile yollar ayrılırken bunların arasında 65 yaşa takılan Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Bülent Ünder de yer alıyor. Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre, Sarı-Kırmızılı yönetim, bugün Başkan Duygun Yarsuvat yönetiminde haftalık toplantısını gerçekleştirirken, fazla personel sayısının indirilmesi konusu ele alındı.

Ancak 65 yaşüstü isimlerle yolların ayrılması konusunda geçtiğimiz günlerde alınan karar, kulüpteki önemli isimlerin ayrılması anlamına geliyor. Bu isimler arasında ise 3 kişi dikkat çekiyor. Yüzme Şube Kaptanı Yılmaz Özüak, Voleybol Şube Kaptanı Ali Himmetoğlu ve UEFA Kupası'nın kazanıldığı dönem Fatih Terim'in yardımcılarından Bülent Ünder (Futbol Akademisi Genel Koordinatörü).

Ayrıca seyahat ve organizasyon birimini kapatan Sarı-Kırmızılılar'da, GS TV'den, protokol görevlilerine kadar daha bir çok departmanda da bazı isimlerle yolları ayırma kararı aldı. İlk dalgada böylece 75 kişi ile yollar ayrıldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Deprem! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement