Galatasaray'da Emre Çolak'a Zam - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Emre Çolak'a Zam

Galatasaray'ın Konyaspor'u 5-0 yendiği maçta bir gol atan ve harikalar yaratan Emre Çolak'a sarı-kırmızılı yönetim zam yapmaya karar verdi.

15.12.2014 07:34  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yönetimi, takımın en az kazananlar arasında yer alan Emre Çolak'ın hakkını vermek için harekete geçiyor. Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte sınıf atlayan futbolcuya zam yapılacağı öğrenildi.

HAMZA HOCA'DAN SONRA SINIF ATLADI

Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinden sonra savunmanın önünde denenen ve bu görevi başarıyla yerine getiren 23 yaşındaki futbolcunun kanatta da etkin bir görüntü çizmesi ve Torku Konyaspor maçının yıldızı olarak sahadan ayrılması üzerine, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak fiyatının artırılması için kolları sıvadı.

DEVRE ARASI İYİLEŞTİRME OLACAK

Senelik 1.5 milyon liralık ücreti ile takımdaki bazı oyuncuların 6-7 kat daha azına oynayan Emre, takımın gelir sıralamasında da 29. sırada yer alıyor. Albayrak'ın, Emre'ye iyileştirme yapmak için devre arasını beklediği öğrenildi.

ALDIĞI RAKAM SEMİH KAYA İLE EŞ DEĞER OLACAK

A2 takımında yer alan ve 500 bin euroya oynayan Sinan Gümüş ile neredeyse aynı parayı kazanan Emre Çolak'ın ücretinin, Semih Kaya ile dengelenmesi bekleniyor. Prandelli döneminde forma şansı bulamadığı için bir ara ayrılmayı kafasına koyan Emre Çolak, Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinden sonra takımın gözdeleri arasına girerken, kısa süre içerisindeki performansıyla parasını neredeyse üçe katlayacak.

Galatasaray\'da Emre Çolak\'a Zam
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Emre Çolak'a Zam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ülkücü: 2 maç iyi oynadı diye sözleşme mi yapılır. Aldığı para 1,5 milyon. Zaten yüksek. Diğer oyuncuların sözleşmeleri düşürülmeli. Kulübün parasal durumu kötü zaten. 9 2 Yanıtla
  • ÇAYCUMA 67: BEŞİKTAŞI TAKDİR EDİYORUM BİR G. S. LI OLARAK ADAMLAR TAKIMI GENÇLEŞTİRDİLER. G. S. YAŞ ORTALAMASI 30 YAKIN YANILMIYORSAM. BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ. . . . 8 0 Yanıtla
  • esmeroglu: A2 fe oynayan Sinana 500bin euro mu.Allah belanizi versin serefsizler batirdiniz ulan kulubu.İnsallah bir GS li olarak iflas edersiniz,pardon siz gs liseli moruklari baskan yapiyordunuz degilmi,o zaman taraftar degiliz papyonlu enteller sizi 6 1 Yanıtla

Advertisement