Galatasaray'da Hamzaoğlu Dönemi Başlıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Hamzaoğlu Dönemi Başlıyor

Galatasaray’ın görevine son verdiği İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’nin yerine takımın başına Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu geliyor.

28.11.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın görevine son verdiği İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine takımın başına Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu geliyor.

Sarı-kırmızılı kulübün, Anderlecht yenilgisi sonrası Prandelli'yle yollarını ayırmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren yönetim, ilk olarak Mustafa Denizli'nin kapısını çalmış, yüksek ücret ve uzun süreli sözleşme istemesinden sonra yönünü İstanbul Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı'ya çevirmişti. Sezon sonuna kadar takımı çalıştırması istenilen Avcı'nın da teklifi kabul etmemesinin ardından Galatasaraylı yöneticiler, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü. Prensipte 'evet' diyen başaralı teknik adamla pazar günü bir araya gelecek olan sarı-kırmızılı yönetimin, Hamzaoğlu'yla pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın başında ise kaleci antrenörü Tafferel'in yer alacağı ifade edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Hamzaoğlu Dönemi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement