Galatasaray'da Koray Günter Sevinci - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Koray Günter Sevinci

Galatasaray\'da Koray Günter Sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Koray Günter'in gösterdiği performans takımın yüzünü güldürdü.

26.01.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aurelien Chedjou'nun Afrika Kupası'na gitmesi, Semih Kaya'nın da sakatlanması sebebi ile iki as stoperinden mahrum kalan Galatasaray'da stoper endişesi dün son buldu.

Koray'ın da sakatlığının bulunduğu Çaykur Rizespor maçı öncesinde sağlık ekibinin özel çalışması ile eski Borussia Dortmundlu oyuncu maça yetiştirilirken, Koray gösterdiği performans ile başta teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu olmak üzere tüm Galatasaray camiasını mutlu etti. Hemen her gün Galatasaray'ın stoper takviyesi hakkında transfer iddiaları ortaya atılırken, Koray'ın gösterdiği bu performans yöneticileri rahatlattı.

Listesinde Serdar Aziz gibi oyuncular olan ama maliyetleri sebebi ile son adımları atamayan Galatasaray'da iki ana stoperin yokluğunda 20 yaşındaki savunmacının olumlu performansı, stoper için yapılacak transferi de rafa kaldırabilir.

Ayrıca Galatasaray'da diğer stoper Hakan Balta da iyi bir performans sergiledi. Galatasaray'ın ilk golünde Sneijder'e asisti yapan Selçuk'a uzun ve isabetli bir hava topu yapan Hakan, golün hazırlayıcısı oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Koray Günter Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement