Galatasaray'da Melo Sürprizi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Melo Sürprizi

Sarı-kırmızılı yönetim, Sertie A'da Inter forması giyen eski oyuncusu Felipe Melo'yu, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'ndaki Lazio maçına davet etti.

20.02.2016 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yönetimi, 25 Şubat'ta Lazio ile oynanacak rövanş maçı için süpriz bir hamlede bulundu. Sarı-kırmızılı idareciler, Inter'de forma giyen eski oyuncusu Felipe Melo 'yu da Roma'daki karşılaşmaya davet etti.

MAÇTA TRİBÜNDE OLACAK

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; her fırsatta Galatasaray'a gönül bapğı olduğunu ifade eden ve herketleriyle bunu gösteren Brezilyalı futbolcu, davet için teşekkür ederek mutlaka tribündeki yerini alacağını yöneticilere bildirdi.

ESKİ HOCASIYLA YENİDEN BULUŞTU

Galatasaray'da forma giydiği 4 sezona birçok kupa ve başarı sığdıran Melo, bu sezonun başında sarı-kırmızılı takımda da bir dönem beraber çalıştığı Roberto Mancini 'nin Inter'ine 3,7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Brezilyalı orta saha, Inter'de 21 maçta görev alırken, bir de gol attı. Toplamda 1379 dakika sahada kalan Melo, 5 sarı ve 2 de kırmızı kart gördü.

Galatasaray\'da Melo Sürprizi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Melo Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hakim21: Kurtar Gs mizi Meloooo... 3 14 Yanıtla
  • uAhmet: taraftarı aptal sanıyorlar gerizekalılar şirinlik yaparak sempti toplamak amaç bizde yedikdi bunu 14 2 Yanıtla
  • ED FB : Yoo oynasın bence 6saray belki az gol yer,) 9 6 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BAŞKANLIK SEVDASI UĞRUNA TEK ADAMLIK UĞRUNA DEVLET KURMA UĞRUNA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL PROJESİ ADINA RANTİYECİ SİYONİSTLERE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ ADINA YEMİN İÇİP BİAT ETMEK SURETİYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKMEK SURETİYLE BOĞDUKTAN SONRA HİLAFET ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VEREREK HALİFELİK SİSTEMİ İLE KENDİ ŞERİAT DÜZENLERİNİ KENDİ ADLARINA KAFALARINA GÖRE YÖNETMEK SURETİYLE CUMHURİYET VE DEMOKRASİ SİSTEMİNİ BERTARAF EDECEKLERDİR... 1 12 Yanıtla Laz: Sen neyin kafasını yaşıyon 3 1

Advertisement