Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Kararı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Kararı

Galatasaray\'da Olağanüstü Divan Kurulu Kararı

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda, Başkan Ünal Aysal'ın satış yetkisi için genel kurulu toplamak istemesi üzerine ortalık karıştı.

10.09.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Divan Kurulu'nda ortalık karıştı... Başkan Aysal'ın toplantının başında yaptığı konuşmada amatör branşların anonim şirket haline getirilmesinin planlandığını söylemesinin yanı sıra, satış yetkisi almak için olağanüstü genel kurulu toplamak istediğini söylemesinin ardından Mehmet Helvacı isyan bayrağı açtı. Helvacı, yaptığı konuşmada şunlara değindi:

"Amatör branşların bir AŞ kurularak kulüpten ayrılması kontrolsüz harcamaları artıracaktır. Gemi felaketten önce inşa edilmelidir ki felaketten kurtulabilinsin. Tufan tüm kitaplarda bu şekilde geçmiştir. Bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığından bahsediliyor. Kendi döneminde başarılı olmak adına sonraki dönemleri zor durumda bırakmayın. Acil Divan Toplantısı kararı almalıyız. En kısa sürede Divan Toplantısını toplamalıyız. Yönetim de bunları neden yaptığını anlatsın."

Başkan İrfan Aktar, istek üzerine haftaya çarşamba olağanüstü divan kurulu yapma kararı aldı. 17 Eylül Çarşamba günü, 17.00'de olağanüstü divan kurulu toplantısı yapılması kararı kabul edildi.

Ayrıca Başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü genel kurulu toplayıp yetki alamaması hâlinde de görevi bırakacağı kulislerde konuşuluyor.

Bu arada Olağanüstü Genel Kurul'da gündeme getirilmesi söz konusu konu başlıkları şöyle:

-Kadın ve Erkek Basketbol şubesi için bir A.Ş. kurulması

-Bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının oluşturulması

-Galatasaray markasının yurtdışında daha fazla gelir oluşturması için marka çalışması

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Olağanüstü Divan Kurulu Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement