Galatasaray'da Olay Sözler: Hırsıza "Hırsız" Demenin Vakti Geldi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Olay Sözler: Hırsıza "Hırsız" Demenin Vakti Geldi

Galatasaray kongre üyeleri için düzenlenen "Devrim mi, evrim mi?" toplantısında sarı-kırmızılılar ağır eleştiriler yaptı, memnuniyetsizliklerini dile getirdi.

22.03.2015 09:24  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her şey Galatasaray İçin Platformu" tarafından "Devrim mi, evrim mi?" toplantısında kara bir tablo ortaya çıktı. TT Arena'daki toplantıda üyelerin yorumları ve düşünceleri dikkat çekiciydi. Bunlardan bazıları şöyle:


Murat Ece: Yılda ortalama 130 milyon TL zararla dönemi kapatıyoruz. Bu zararla hiçbir yere varamayız. Ne garip ki; çalışanları milyoner, şirketi iflas etmiş bir kulübüz.


Sedat Doğan: Yerindelik denetimi yapılması lazım. Biz iş bittikten sonra denetliyoruz. Zaafiyet burada. Kulübün sahibine değil de profesyonellere bırakırsanız sonucu böyle olur.


İlker Canalp: Biz her seferinde aynı işleri yaparak farklı sonuçlar bekliyoruz. Banka faiziyle spor yapıyoruz. Bankalar para vermezse spor yapamayız.


Işın Çelebi: Vizyonlu, dürüst ve yalan söylemeyen bir başkan olmalıdır. Son 3-4 yıldır yalan söylemek normal hale geldi.


Altuğ Özaslan: Mayısta gelecek yönetimin, 1996'dan itibaren bütün ödemeleri bağımsız denetim kurulunca kontrol etmesini istiyorum.


Tunç Üner: Duygun başkanla görüştüm. Artık hırsıza hırsız demenin vakti geçiyor. Başkana hırsızlığı yapanların ismini verdim. O da bana 2 farklı isim verdi. Bendeki bilgiler de eksikmiş. Lüksemburg'da bir fon, bizim transferden aldıkları paralarla kulübün hisselerini satın alıyor. Yani bizim paramızla bizi satın alıyorlar.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Olay Sözler: Hırsıza 'Hırsız' Demenin Vakti Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hakan: Gs ı soyanlardan yönetim hesap sormazsa bu taraftar mutlaka soracaktır 0 0 Yanıtla
  • hakan: Gs ı soyanlardan yönetim hesap sormazsa bu taraftar mutlaka soracaktır 0 0 Yanıtla
  • Ayhan Işık: Yokmu kurtaracak bahtı kara maderini 0 0 Yanıtla

Advertisement