Olcan'dan Prandelli'ye: Sakatım A2 Maçına Çıkmam - Son Dakika
Spor

Olcan'dan Prandelli'ye: Sakatım A2 Maçına Çıkmam

Olcan\'dan Prandelli\'ye: Sakatım A2 Maçına Çıkmam

Galatasaray'da Balıkesir maçı kadrosuna alınmayan Olcan Adın, Prandelli'nin 'Bu hafta A2 takımla maça çıksın' mesajına 'Sakatım, oynayamam' diyerek tavır aldı.

20.09.2014 09:32  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Balıkesir maçı öncesinde Olcan krizi patlak verdi. Ligde 4 puan ve averajla lider konumda bulunan Galatasaray'da Balıkesirspor maçı öncesi teknik direktör Cesare Prandelli tarafından sürpriz bir karar geldi. İtalyan teknik adam; Balıkesir doğumlu Olcan Adın ve Alex Telles'i maç kadrosuna dahil etmedi.

"SAKATIM OYNAYAMAM"

Prandelli, yıldızı bir türlü barışmadığı oyuncusuna, “Bu hafta A2 takımla maça çıksın” mesajı yolladı. Olcan ise bu karara karşı, “Sakatım, oynayamam” diyerek tavır aldı. İşin ilginç yanı, “Sakatım” diyen Sarı-Kırmızılı futbolcunun dünkü antrenmanın tamamında yer almasıydı. İtalyan hocanın önümüzdeki günlerde öğrencisiyle bir görüşme yapıp krizi yönlendireceği öğrenildi.

İLK MAÇTA GOL ATMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Olcan Adın, Galatasaray formasıyla ligin lk maçında sonradan oyuna girmiş ve golünü atmıştı. Sonraki Eskişehirspor maçında oynamayan Olcan Adın, Anderlecht'le oynanan maçta da forma şansı bulamadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Olcan'dan Prandelli'ye: Sakatım A2 Maçına Çıkmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • axiziya: eeeeeeeeeee olacağı buydu. . . gelmedin Beşiktaş a şimdi böyle dışlandın olcan kardeşim. . . senin yerin Beşiktaştı. . çok yazık. . . 2 3 Yanıtla
  • sait: Bu Prandelli yi gönder, Ersun Yanalı getir şampiyon ol 0 0 Yanıtla

Advertisement