Galatasaray'da Parola Altıda Altı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Parola Altıda Altı

Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Galatasaray, önündeki her maçı kazanırsa şampiyon olacak.

28.04.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftaya Beşiktaş ile aynı puanda, üçüncü sırada giren Galatasaray, Fenerbahçe'nin Eskişehir'de puan bırakması ile birlikte sarı lacivertlilerin önüne geçti ve liderle aynı puanda.

Maç boyunca üstün oynadığı Gaziantepspor karşılaşmasında golü 85. dakikada duran toptan bulan Galatasaray, kolay gözüken karşılaşmayı en çok şut attığı maç olmasına rağmen son anlarda kurtardı. Fakat sarı kırmızılılar Aurelien Chedjou ve sakatlıktan yeni dönen Felipe Melo'yu sarı kart cezasına kurban verdi ve bu hafta onlardan yoksun maça çıkacak.

Galatasaray (61 PUAN)

Akhisar Belediyespor (D)

Konyaspor

Mersin İdmanyurdu (D)

Gençlerbirliği

Beşiktaş

Rizespor(D)

Bundan sonra sırasıyla Akhisar Belediyespor, Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği ile oynayacak olan Galatasaray, bu dört takımın da ne düşme korkusunun olması, ne de ciddi bir Avrupa Ligi iddiasının olmaması sebebi ile bu dört maçtan da galip ayrılıp 33. haftadaki Beşiktaş maçına zirvede çıkmayı planlıyor. Fakat işler öyle bir hal aldı ki, aynı bu 4 takım gibi rahat pozisyonda olan Gaziantepspor ile Türk Telekom Arena'da karşılaşan "Cimbom" çok da net bir galibiyet alamadı.

33. haftada Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak olan Galatasaray, o haftaya kadar 12 puan toplaması halinde belki de beraberliğin bile rakiplerini elimine edeceği bir haftada sahaya çıkacak. İlk maçta Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı deviren Galatasaray Beşiktaş maçından alacağı bir galibiyet ile de aynı puanda olması halinde Beşiktaş'ı ikili averaj ile geçecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Parola Altıda Altı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement