Galatasaray'da Riekerink'in Yardımcılarından Orhan Atik'le Yollar Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Riekerink'in Yardımcılarından Orhan Atik'le Yollar Ayrıldı

Galatasaray'da yönetim, teknik direktörü Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevine son verdi. Tecrübeli isim, karara bağırarak tepki gösterdi.

09.12.2016 12:17  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yönetim Kurulu şok bir karar aldı ve teknik direktör Jan Olde Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevine son verdi.

Atik bu kararı sabah antrenman için geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde öğrendi. 48 yaşındaki teknik adama, görevine son verildiği ve idmana alınmayacağı bilgisi verildi. Orhan Atik bağırarak bu duruma tepki gösterdi.

FİKİR AYRILIĞI

Orhan Atik bir süredir teknik direktör Jan Olde Riekerink ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ile kadro tercihleri başta olmak üzere birçok konuda fikir ayrılığı yaşıyordu.

Riekerink'in, Atik'in gönderilmesi kararına herhangi bir tepki vermediği öğrenildi.

KARARI CENK ERGÜN TEBLİĞ ETTİ

Orhan Atik'e bu kararı Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Cenk Ergün tebliğ etti. Ergün, bu karara gerekçe olarak Atik'in emeklilik süresinin dolmuş olmasını gösterdi.

Cenk Ergün, kulübün emekli personel çalıştırmadığını hatırlatıp, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun bu nedenle görevine son verdiğini bildirdi.

SİNAN GÜMÜŞ'LE TARTIŞMIŞTI

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink ile ters düştüğü iddia edilen ve sarı-kırmızılı takımın Türkiye Kupası'nda Elazığspor ile oynadığı maçta Sinan Gümüş ile tartışan Orhan Atik'in futbolcular ile olan ilişkisinde de sorunlar olduğu iddia edilmişti.

Galatasaray\'da Riekerink\'in Yardımcılarından Orhan Atik\'le Yollar Ayrıldı

Son Dakika Spor Galatasaray'da Riekerink'in Yardımcılarından Orhan Atik'le Yollar Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement