Galatasaray'da Sakatlıklar Can Sıkıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Galatasaray\'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Galatasaray'da Aydın Yılmaz ve Bruma sakatlıkları dolayısıyla sezonu kapatırken, tecrübeli futbolcu Hamit'in durumu ise can sıkıyor.

24.01.2014 13:35  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Aydın Yılmaz ve Portekizli genç futbolcu Bruma sakatlıkları dolayısıyla sezonu kapatırken, tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop'un ise ikinci yarının ortasında sahalara geri dönmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Alex Telles ve Izet Hajrovıç'e yabancı sınırlamasından dolayı lisans çıkartılamaması ise can sıkmaya başladı.

HAMİT ALTINTOP'UN SAHALARA DÖNMESİ BEKLENİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor maçında 84 dakika sahada kaldıktan sonra rahatsızlanarak oyunu terkeden tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop, bel sıkıntısı çekmeye başlamış ve sonrasında alternatif tedavi yöntemleri uygulanmaya başlanmıştı. Tecrübeli futbolcunun ameliyat dışında yeniden toparlanması ihtimalinin az olması nedeniyle ameliyat olmak için Almanya'ya gitti. Bel fıtığı teşhisi konulan ve ikinci kez aynı bölgeden operasyon geçiren Hamit Altıntop'un ameliyatını ise Bayern Münih'te forma giyerken, ameliyatını gerçekleştiren ünlü Alman doktor Müller Wohlfahrt gerçekleştirmişti. Hamit, sarı-kırmızılı takım ile birlikte ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'ya gitmişti. Burada sakatlığının tamamiyle iyileşmemesi sebebiyle takımla birlikte çalışma yapamayan Altıntop, özel program uygulanarak salonda antrenmanlar yaptı. Milli futbolcu Hamit Altıntop'un şubat ayında takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

AYDIN YILMAZ VE BRUMA SEZONU KAPATTI

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupasında kendi evinde oynadığı Tokatspor karşılaşmasında sakatlanan Portekizli genç futbolcu Bruma'nın ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı bildirildi. Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Elazığspor ile oynadığı kupa maçında sahada ilk 11'de başlayan Aydın Yılmaz ise mücadelenin 15. dakikasında eski takım arkadaşı Serdar Özkan ile girdiği ikili mücadelenin ardından ayak bileği kırılmıştı. Talihsiz bir sakatlık geçiren Aydın Yılmaz'ın sezonu kapattığı ve yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Yaşanan sakatlıkların ardından, yabancı sınırlaması sebebiyle de sarı-kırmızılı kulübün ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Alex Telles ve İzet Hajrovıç'e de henüz lisanslarının çıkartılamaması sarı-kırmızılı yönetimin canını sıkıyor. Galatasaray Yönetimi, sezonu kapatan Bruma'yı yabancı kontenjanında bulunması sebebiyle Gaziantepspor'a kiralayacağı, anlaşma gereği Yiğit Gökoğlan'ı da bedelsiz olarak kırmızı-siyahlı ekibe vereceği belirtiliyor. Ayrıca Dany'i de elden çıkarmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Bruma'yla birlikte yabancı kontenjanından açılacak iki boşluğu, yeni transferler Telles ve Hajrovıç'e lisans çıkarmak için girişimlerde bulunduğu gelen haberler arasında.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Sakatlıklar Can Sıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement