Galatasaray'da Selçuk-Melo Belirsizliği! Neler Oluyor? - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Selçuk-Melo Belirsizliği! Neler Oluyor?

Galatasaray\'da Selçuk-Melo Belirsizliği! Neler Oluyor?

Galatasaray'da futbolcular arasında soğukluk var iddialarına dün bir yenisi daha eklendi ancak sarı kırmızılı kulüpten bununla ilgili bir yalanlama gelmedi.

30.10.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Millet gazetesinde yer alana habere göre Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ın Hamit Altıntop'a Melo ile ilgili kendine oynuyor ifadesini kullandığı ve Melo'nun hareketlerinden rahatsız olduğu iddia edilmişti.

Ancak ne dün ne de bugün bu haberle ile ilgili Galatasaray Kulübü'nden bir açıklama yapılmadı. Galatasaray taraftarınıın kulüpten bir açıklama beklediği bu haber için herhangi bir yalanlama yapılmaması haber doğru yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bu tarz haberlerin kulüp tarafından hemen yalanlanması gerekirken bu derece ciddi bir haberin yalanlanmaması haberin doğru olma ihitmalini arttırırken taraftarlar Selçuk'un Meo hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Hatırlanacağı üzere Selçuk İnan'la ilgili geçen sene de Didier Drogba ve teknik direktör Roberto Mancini arasında sorunlar yaşandığı iddia edilmişti.

İşte Selçuk ve hamit arasında geçtiği iddia edilen o haber;

Takımın en sevilen isimlerinden Hamit Altıntop, Florya'da Selçuk, Olcan, Yekta ve Burak'la gece saat 2'ye kadar süren toplantı yaptı. Hamit arkadaşlarına "Kimin kiminle sorunu varsa, bir an evvel çözelim ve şampiyonluğu düşünelim" dedi.

Hamit Altıntop konuşma sırasında Selçuk İnan'a dönerek "Sorun ne?" diye sordu. Selçuk ise, "Melo... Kendisine oynuyor" dedi. Hamit Altıntop ise, "Gidelim konuşalım. Sorunu yüz yüze konuşarak çözelim. Hoca ağır antrenman mı yaptırıyor? Onu da yine konuşarak halledelim. Bu sorunların hiçbiri konuşmadan hallolmaz. Avrupa'da bu kadar para kazanamayacağımızı biliyorsunuz. Toparlanalım, kendimize gelelim ve takımı şampiyon yapmak için elimizden geleni yapalım" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Selçuk-Melo Belirsizliği! Neler Oluyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement