Galatasaray'da Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 13 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

11.12.2014 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 13 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmana sarı-kırmızılı futbolcuların fiziksel antrenmanla başladığı belirtildi. Antrenmanın ana bölümünde ise çift kale maç yapıldığı ifade edildi.

Antrenman öncesi sarı-kırmızılı futbolcu Yekta Kurtuluş'un 29. doğum gününün takım arkadaşları tarafından kutlandığı da aktarıldı.

Öte yandan antrenmanı Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nden gelen öğrencilerin izlediği bildirildi. Öğrencilerin teknik direktör Hamzaoğlu'na çiçek, takıma ise bir tablo hediye ettiği kaydedildi.

Galatasaray, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve akşam üzeri özel bir uçakla Konya'ya gidecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement