Galatasaray'da Transfer Fiyaskosu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Transfer Fiyaskosu

Sarı kırmızılılarda ara transfer döneminde transfer edilen 9 futbolcudan sadece Telles, bekleneni verirken diğer 8 oyuncu vasatı aşamadı.

23.04.2014 08:20  Güncelleme: 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de ikincilik mücadelesi veren Galatasaray'da geleceği tartışılan Roberto Mancini'nin takımda kalacağı açıklanırken, sarı-kırmızılılarda gidecekler ve kalacaklar da belli olmaya başlarken ara transfer döneminde yüksek bonservis bedelleri ödenerek takıma katılan futbolcular beklentileri karşılayamadı.

TRANSFER FİYASKOSU

Galatasaray, ara transfer döneminde 9 futbolcuyu kadrosuna katarken Telles hariç hiçbir oyuncudan bekleneni alamadı. Ayrıca 150 milyon TL’yi aşan rakamlarla yapılan 9 transfer futbol otoriteleri tarafından büyük bir fiyasko olarak nitelendiriliyor.

BURDİSSO: Transferin son gününde B.Juniors’tan kiralandı. Kupada 3, ligde 1 maç oynadı, amatörce hatalar yapınca tribüne çıktı. 250 bin dolar kulübüne, 300 bin Euro kendisine verildi. Ülkesine dönecek.

KORAY GÜNTER: B.Dortmund’dan bonservisine 2.5 milyon Euro verilerek alındı. 6 ay için 300 bin Euro alan Günter, 4.5 yıl için 3.7 milyon Euro garanti ücret alacak. 3’ü lig, 3’ü kupada oynadı, stoperde sırıtmadı ama Mancini’nin güvenini kazanamadı.

ALEX TELLES: Gremio’dan 6 milyon Euro’ya alınan Telles’e 4.5 yıl için toplam 7.5 milyon Euro garanti ödenecek. 11’i lig, 2’si Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 16 maça çıktı, 1 gol attı.

SALİH DURSUN: 4’ü kupa, 2’si lig 6 maça çıktı ancak 12 Şubat’tan bu yana formayı unuttu. Kayseri’ye bonservisi için 2 milyon 750 bin Euro ödendi, 4.5 yıl için 6 milyon 200 bin TL net ücret alacak. Kiralanabilir.

İZET HAJROVİC: Bonservisi için Grasshoppers’a 3.5 milyon Euro ödendi. 6’sı lig, 2’si Avrupa’da 10 maçta oynadı, kupada 1 gol attı.

VEYSEL SARI: Eskişehir’den 400 bin Euro karşılığında alındı, 7’si lig 9 maça çıktı, kupada 1 gol attı. Toplam garanti ücreti 12 milyon 150 bin TL. Beşiktaş maçında penaltı kazandırdı.

UMUT GÜNDOĞAN: Buca’dan 1 milyon 661 bin TL karşılığında geldi. 6 milyon 269 bin TL garanti ücreti var. 4’ü kupa 5 maçta oynadı, kiralanması düşünülüyor.

OĞUZHAN KAYAR: Manisa’dan 2 milyon 250 bin TL verilerek kadroya katıldı. Kupada 1 maça çıktı. 4.5 yıl için 650 bin TL ödenecek. Toplam 5 milyon garanti ücreti var. Kiralanabilir.

LUCAS ONTİVERO: Kulübü Centro Atletico Fenix’e 2 milyon Euro ödendi. Toplam 2 milyon 175 bin Euro alacak. 3’i lig toplam 5 maçta şans buldu.

NOT: Futbolcuların maç başı ücretleri ve bonusları değerlendirmeye alınmamıştır.

KİMLER GİDECEK, KİMLER KALACAK?

Öte yandan Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yabancı sınırı nedeniyle yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor.

Hajrovic (Kiralanacak)
Ontivero (Kiralanacak)
Burdisso (Gönderilecek)
Drogba (Gönderilecek)
Chedjou (Gönderilecek)
Dany (Gönderilecek)
Bruma (Takıma dönecek)
Amrabat (Takıma dönecek)

Galatasaray\'da Transfer Fiyaskosu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Transfer Fiyaskosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • KENAN: beteeeeer ollllllllllllllllllllllll cincon 12 18 Yanıtla
  • SON DAKİKA...SON DAKİKA..: ARKADAŞLAR BİZİM DERDİMİZ ŞU......ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINI BU HAFTAMI YAPSAK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAMI YAPSAK , ŞÖYLEMİ YAPSAK BÖYLEMİ YAPSAK , ORDAMI YAPSAK BURDAMI YAPSAK ,, VALLA BİZDE BUNUN SIKINTISINI YAŞIYORUZ ....SİZ HAALA MELONUN DİLİYLE BAŞKA YERİYLE ,,, AYSAL LA MANCİNİYLE , İKİNCİMİ OLCAZ ÜÇÜNCÜMÜ OLCAZ , UĞRAŞIN DURUUUUNNN PASTALI ÇİLEKİ ÜEFA ŞAKLABANLARI .... HAHHAAHHAHAHAHAHHHH 6 9 Yanıtla
  • Objektif adam: Paranızı idareli kullanın ilerde millete ağlamayın. 5 4 Yanıtla
  • harun: daha düne kadar taraftarından yardım parası toplayanlar şimdi paraları nasıl harciyacaklarını bilmiyorlar yazık 8 1 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: 1.TRANSFERLER FİYASKO DEĞİL YUKARIDA ADI GEÇEN OYUNCULAR HER TAKIMDA ÇOK RAHAT OYNARLAR ANCAK GALATASARAY DA SİSTEM VE OYUNCU ÇOK OLDUĞU İÇİN KADRODA YER BULAMADILAR ÖNCE BUNU KABUL EDELİM.2.İSE MENEJERLİK EN BASİT VE EN ÇOK KAZANDIRAN İŞ TİR BU OYUNCULARI GALATASARAYA PAZARLAYANLAR BU YOLDAN KÖŞEYİ DÖNENLER SORGULANMALI AYRICA FUTBOLCULARIN HEPSİ GENÇ ZAMAN TANINMALI AMA NE YAZIK Kİ YAPAMIYORUZ... 5 1 Yanıtla CEM: KABUL EDİN BU SENE BAŞTAN AŞŞAĞI HERŞEYİNİZ FİYASKOOOOO.......TEK GERÇEK 14 PUAN FARK 0 0
  • ACILARA TUTUNMAK: Amrabat ve Brumanın dönecek olması güzel.Bir de ontiveronun kiralanması gerekmiyor.Bence ilerde banko oyuncumuz olabilir.Chedjou tam bir kazma ,dany desen saatli bomba.Hajroviç kesinlikle takımda kalsın.Drogbanın pili bitti.Ebouenin de gitmesi şart. 4 1 Yanıtla

Advertisement