Galatasaray'da Wesley Sneijder'in Gecesi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in Gecesi

Galatasaray\'da Wesley Sneijder\'in Gecesi

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Çaykur Rizespor maçına 1 gol, 1 asistle damgasını vurdu.

26.01.2015 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cim-Bom ikinci yarının perdesini galibiyetle açarken Sneijder 1 gol, 1 asistle maça damgasını vurdu. Yıldız futbolcu 90 dakika sahada kalıp mücadeleci yönüyle de övgü topladı.

Erken son

Galatasaray’ın henüz 7. dakikada bulduğu gol oyunun bütün akışını baştan etkiledi. Sarı-kırmızılılar stresten erken çıkarken kolay bir galibiyet elde etti.

8 şut

Galatasaray sahasında 2-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında ilk 25 dakikada kaleye toplam 8 şut çekti. Sarı-kırmızılılar, kalan 65 dakikada kaleye sadece 13 şut çekti. Cim-Bom, ilk yarıda 4 kez kaleyi bulurken, 2. devrede isabetli 1 şut çekebildi.

Wesley Sneijder de “ Hamza Hamzaoğlu ile problem yaşıyor” diyenleri tekzip etti.

7. dakikada attığı golün ardından büyük sevinç yaşayan yıldız futbolcu, yedek kulübesinin önüne kadar gelerek sarı-kırmızılı teknik adama sarıldı. Özellikle ilk yarıda çok etkili bir futbol ortaya koyan Hollandalı oyuncu, bir de asist yaparak verimini maksimum seviyeye çıkardı.

Bilindiği gibi Sneijder, geçen hafta kupada oynanan Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasında oyundan alınmış, bilekliğini atarak soyunma odasına gitmişti. Bu durum, bazı çevrelerce, “Hamza Hamzaoğlu’na tepki” olarak yorumlanmıştı.

99 gün sonra gol

Ancak dünkü yaklaşım, Sneijder ile Hamzaoğlu arasında bir sorun olmadığını gösterdi. Sarı-kırmızılı futbolcu ayrıca ligde 99 gün sonra golle buluştu. En son 18 Ekim 2014’de Fenerbahçe karşılaşmasında golü bulunan Wesley Sneijder, o günden bu yana rakip fileleri havalandırma başarısını gösterememişti. Hollandalı oyuncu ayrıca Bruma’nın golünün de pasını veren isimdi. Bu da Sneijder’ın bu sezonki ilk asisti oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Wesley Sneijder'in Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement