Galatasaray'da Yönetim Şekli Değişti! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Yönetim Şekli Değişti!

Duygun Yarsuvat, yedek üyeleri bile toplantıya çağırıyor, demokrat bir yönetim tarzını benimsiyor.

30.10.2014 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da artık yedekler de dahil tüm yönetim bir araya gelerek, adaletli bir şekilde her üyenin görüşlerini belirtme hakkı sağlandı. Duygun Yarsuvat, Aysal’ın aksine tüm toplantılarda işinin başında yer aldı. Yönetim 4 günde 3 toplantı yapıp rekor kırdı.

Galatasaray’da Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın başkan seçilmesinin ardından yeni yönetim kolları sıvadı, yoğun bir trafiğin içine girdi. Ünal Aysal döneminde toplanamayan yönetimin yerini alan ekip, sarı-kırmızılıların yönetim şeklini değiştirerek işe başladı.

Yarsuvat ve ekibi cumartesi günü yapılan seçimin ardından tam 3 toplantı gerçekleştirdi. Toplantılardan sonuncusu önceki gün mazbata törenin sonrasında yapılırken 5 saat sürdü ve Yarsuvat’ın hukukçu kimliğine yakışacak bir tutum sergilediği öğrenildi. Yarsuvat’ın bu toplantılarda, Ünal Aysal’ın aksi yönünde bir davranış içinde hareket ederek, bütün mesai arkadaşlarını dinlediği belirlendi. Yedek üyelerin bile katılımını sağlayan Cim-Bom’un bir numarasının, “Burada hepinizi dinlemek istiyorum. Herkes fikrini söylemeli ve en doğru kararı almalıyız. Burada demokratik bir ortam var. Bir şey diyecekseniz de burada söyleyin, dışarıda değil” diye konuştuğu öğrenildi. Aysal döneminde toplantılara katılımın az olması, yöneticiler arasındaki sorunlar ve yine Aysal’ın toplantı devam ederken kendi odasına geçmesi tartışmalara yol açmıştı.

Yarsuvat’ın kısa sürede bunun izlerini silerek işe başlaması ve 7 aylığına seçilen yönetimin tam kadro toplantılarda bulunması, dikkat çeken diğer noktalar. Bu arada şu ana kadar 3 toplantı yapan ve ayrıca Florya’ya da çıkarma yapan Yarsuvat ve kurmayları yarın bir kez daha bir araya gelecek.

25 milyonluk ödeme Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ve ekibi, toplantı üzerine toplantılar yapıp bir yandan profesyonellerden bilgiler alırken, en geç pazartesiye kadar 25 milyon liralık ödemenin yapılacağı belirlendi. Bu miktarın, futbolcular, basketbolcular ve çalışanların maaşlarını kapsadığı dile getirildi. Bu ödemelerle beraber özellikle basketbolda yaşanan krizin sonlanması bekleniyor.

Skorer

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Yönetim Şekli Değişti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement