Galatasaray'dan Açıklama: TFF: 4 - Türk Futbolu: 0 - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Açıklama: TFF: 4 - Türk Futbolu: 0

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi.

20.04.2014 15:29  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de dün akşam oynanan ve 4-0 sona eren  Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından Galatasaray'dan sert açıklama! Sarı-Kırmızılılar, maçın hakemi Cüneyt Çakır'a ve Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray'ın Cumartesi akşamı Kasımpaşa'yla oynadığı maç, Cüneyt Çakır'ın, sonucu "doğrudan" belirlediği bir karşılaşma olarak kayıtlara geçmiştir.

Karşılaşmanın 7. dakikasında yaşanan ve önde gelen hakem yorumcularının tartışmasız faul olarak değerlendirdiği ve milyonlarca futbolseverin de ekranları başında tanık olduğu pozisyonu,  Türkiye 'de görmeyen tek kişi Cüneyt Çakır olmuştur.

Faulu yapan Kasımpaşalı  oyuncunun maç sonunda, samimi itirafında sergilediği dürüst tavrı, maçtaki yönetimiyle asıl hakemden beklemek hakkımızdı.

Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği "talimat"ları, daha önceki örneklerinde olduğu gibi "eksiksiz" yerine getiren "kerameti kendinden menkul"  bir hakemden, böyle bir tavrı beklemek zaten düşünülemezdi.

Galatasaray'ımızın Kasımpaşa'yla oynadığı maç, bizim açımızdan yedinci dakikasında bitmiştir. Bu dakikadan sonra yapılacak her türlü "teknik-taktik" tartışması abesle iştigaldir.

Çarşamba günü, deplasmanda oynadıkları çok zorlu bir yarı-final maçından, müthiş bir geri dönüşle, 5-2'lik zaferle dönen futbolcularımızı, ne bizim, ne de başkalarının eleştirmeye hakkı yoktur.

Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur.

Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir.

Türk futbolunun ve Türk hakemlerinin onurlu başarı çizgisi, dünkü "hakem"in ve bu "federasyon"un fersah fersah ilerisindedir.

Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir."

 

Galatasaray\'dan Açıklama: TFF: 4 - Türk Futbolu: 0
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Açıklama: TFF: 4 - Türk Futbolu: 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • FB: gidin işinize la fener bunları derken neredeydiniz size 4 tane çakılınca mı aklınıza geldi karektersizler 10 15 Yanıtla
  • Can: Ne oldu tek bir faul vermedi diyemi bu taşkala..Adamlar sizi eze eze 4-0 yendi..Oturup yanlışlarımız nerde diye düşüneceğinize, boş boş açıklamalar yapıyorsunuz..Utanıyoruz 16 5 Yanıtla
  • fenerbahçem: haluk ulusoy gelsinmi istediğiniz zaman maç ertelesin hafta içi kupa maçı yaptınız ya yorgunsunuz 4 sene sizi haluk şampiyon yaptı şike saray...... 7 13 Yanıtla bjk: malatyaya giden arabalar zalada giden paralar bunlar sizden fitil fitil gelecek 0 0 Erol Çiftçi: tuttuğun takımın amblemi bir kuş ise kuş beyinli olman yadrıganmamalıdır.Aferin kardeş hep bu yolda hep böyle hep kötünün yanında ol.Belki yeri gelir bir günde sen kazanırsın. 0 0
  • SİBEL TIRNOVA: AZ ÖNCE TRTSPOR DA SPİKER GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİNE VEDA ETTİ DEDİ.DAHA 4 HAFTA VAR VE BJK MAÇI OYNANMADI?FUTBOLUN MASA BAŞINDAN YÖNETİLDİĞİNİN KANITIDIR BU HALA NEYİN SAVAŞINI VERİYORUZ?????BJK kalan maçları f.b sivasD kasımpaşa elazığ D gençlerbirliği....hepsinden galip mi geleceksin??yada getirtileceksin??? 10 10 Yanıtla ÖZCAN ATABEK: Sibel hanım Galatasaray ne şampiyon olsun nede avrupaya gitsin, Galatasaray böyle kötü sözleri haketmiyor...Herkes gerekeni yaptı zaten... 0 0 lucas: O söz spikeri bağlar, bursa maçında ilk penaltıyı ne çabuk unuttunuz, canınız yandımı hakem suçlu geç bunları geç,hakem sivas maçında eli görmedi f.bahçenin o zaman neredeydın sibel hanım 0 0
  • dfghjkölç.: yahu 2 senedir şampiyonken iyiydi tff bu sene noldu 13 puan fark başınıza vurdu galiba 13 6 Yanıtla
  • fenerbahçem: cincon 0-4 KASIMPAŞA 4 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement