Galatasaray, Gökhan İnler'le Anlaştı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Gökhan İnler'le Anlaştı

Galatasaray, Gökhan İnler\'le Anlaştı

Yabancı statüsü nedeniyle şimdiye dek üç yerli transfer eden Sarı-Kırmızılılar, Türk pasaportu bulunan Gökhan İnler ile de prensipte el sıkıştı.

24.07.2014 06:54  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roberto Mancini’den boşalan teknik direktör koltuğunu Cesare Prandelli ile dolduran; Sinan Bolat (kaleci), Olcan Adın (kanat oyuncusu) ve Sinan Gümüş’ü (kanat oyuncusu) alarak transfer sezonuna hızlı giriş yapan Galatasaray, Gökhan İnler'le prensipte anlaşmaya vardı.

GÖKHAN'LA EL SIKIŞILDI

Fanatik'in haberine göre; İtalyan teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sarı- Kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdiği Gökhan İnler konusunda somut adımlar atmak üzere. Orta sahada görev yapan, İsviçre Milli Takımı’nda kaptanlık pazubandını takan gurbetçi yıldızla el sıkışan yöneticiler; şimdi de Napoli ile dirsek temasına geçti.

6,5 MİLYON EURO

2016 yılı Haziran ayına kadar İtalyan Kulübü ile mukavelesi bulunan Gökhan İnler’e, Avrupa piyasasında 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli öngörülüyor. Türkiye’deki yabancı statüsü nedeniyle Gökhan transferi için ısrarcı davranacak olan Galatasaray’ın, Napoli’nin kapısını 6,5 milyon Euro’luk teklifle çalacağı öğrenildi.

PRANDELLI TANIYOR VE İSTİYOR

Prandelli’nin de İtalya Ligi Serie A’dan tanıdığı Gökhan İnler’in gelmesini çok istediği biliniyor. Galatasaray’a yakın kaynaklar, kısa süre içinde bu transferin mutlu sonla noktalanmasına kesin gözüyle bakıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Gökhan İnler'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • GALATASARAY: Burak'tan sonra bir gol kaçırma makinası daha aldık . . . Prandelli ile olmaz bu iş bildiğim tek şey var o da bu yıl şampiyon olamamak garanti. . . Teşekkürler başkan. . . 8 23 Yanıtla
  • isco: çok iyi oyuncu. yerli kadromuz çok kötü ilaç gibi gelecektir 24 3 Yanıtla Carpediem: Yerli kadromuz derken :)) Bosuna para verirler 0 0
  • GÜRKAN: peh paraya bak 10 euro izzet harjoviçe de harcadılar bi kamyon para kendi paralarını harcarken kırk dereden su getirn adamlar burda sallıyorlar bol keseden. ilk yarı sonunda 10 futbolcu alıpta sora elden çıkarmak için ugraşan kaçtane spor klübü var. resmen rezalet 19 7 Yanıtla
  • süleyman: sabrinin yeri dolmaz sabrriiiiii sabriiiiiii 10 12 Yanıtla

Advertisement